Yummy Tummy BIO, primele gustări certificate ecologic din România

Produsele Yummy Tummy BIO sunt primele gustări certificate ecologic din România, ce au la bază ingrediente proaspete, provenite de la fermele agricole de familie, un concept pentru o viață sănătoasă introdus în România de compania Alchemis Solutions.

Produsele sub brandul Yummy Tummy BIO – sandwich-uri proaspete, salate și supe gata preparate – sunt unice în termeni de calitate și gust și sunt destinate zonei de catering (delivery), magazinelor BIO specializate și retailului modern, în categoria de produse tip „Ready-To-Eat” sau „On-The-Go”, aflată într-un trend constant de creștere, odată cu alocarea de către retaileri a unor spații dedicate de vânzare pentru acest tip de produse.

Yummy Tummy BIO

„Am căutat cele mai bune ingrediente pentru produsele noastre și nu a fost ușor, dar drumul nostru ne-a dus în inima tradiției italiene, recunoscută pentru varietatea și gustul unic al mâncării. Bucătăria italiană este renumită, atât pentru mirodeniile și aromele exotice folosite, cât și pentru pofta de mâncare ce se vede în mesele copioase ale poporului latin.

Seriozitatea cu care am tratat calitatea ingredientelor ne-a adus atât statutul de „Primele gustări certificate ecologic din România”, cât și ceva, poate, mult mai important: încrederea consumatorilor care înțeleg cât de important este să mănânci sănătos.

Viziunea noastră este crearea unui standard de calitate superioară pe piața produselor alimentare, prin adoptarea unui proces de producție de înaltă calitate care să susțină un stil de viață sănătos,” a declarat Alina G. Frimu, CEO Alchemis Solutions și creatoarea gamei de produse Yummy Tummy BIO.

Yummy Tummy BIO, produse certificate ecologic

Produsele Yummy Tummy BIO sunt certificate ecologic și au sigla si eticheta ecologică UE. Produsele ecologice sunt obținute din agricultura ecologică în care nu se utilizează îngrășăminte chimice, pesticide, hormoni, antibiotice, E-uri, organisme modificate genetic.

„Pentru ca un aliment să poată fi etichetat ecologic, trebuie să fie produs sub o strictă monitorizare a unui organism independent de certificare. Certificatul urmarește alimentul pe tot lanțul de producție.

Produsul ecologic va purta pe ambalaj două sigle și anume: SIGLA organismului de certificare (în cazul nostru TUV Austria) și SIGLA UE a agriculturii ecologice,” a precizat Alina Frimu.

Ambalajele pentru garantarea prospețimii

„Ambalajul sandwich-urilor Yummy Tummy BIO confirmă atenția companiei noastre la garantarea prospețimii – un ambalaj brevetat Ideabrill Italia – dar și imaginea produsului fără a neglija sustenabilitatea. Astfel ambalajul are o fereastră pentru a vedea produsul, se sigilează foarte rapid la cald, imediat ce gustările au fost preparate, păstrează calitățile nutritive ale ingredientelor și este compus în întregime din materiale reciclabile.

De asemenea, recipientele salatelor gata preparate Yummy Tummy BIO sunt 100% reciclabile și reutilizabile, sunt ușor de transportat on-the-go și păstrează atât prospețimea ingredientelor cât și complexul nutritiv al acestora, a declarat Alina Frimu.

Yummy Tummy BIO, sortimentație

Gama de sandwich-uri Yummy Tummy BIO conține sandwich-uri SLIM (cu suncă de piept de pui, fără gluten, gătită în cuptor și aromatizată cu vin alb, cu sare, piper, usturoi și rozmarin), ENERGY (cu suncă din piept de curcan organic, fără gluten, condimentată cu sare, piper, usturoi si rozmarin), FUNNY (cu salam Milano, tipic regiunii Lombardia, din carne de porc atent secționată, măcinată, condimentată cu sare, piper negru boabe, piper alb măcinat, vin și usturoi proaspăt), VEGGIE (vegetarian din năut, măsline verzi și rosii uscate), FRESH (vegan din grâu vital integral cu curcuma și lamaie), SOFT (cu telemea de vacă), STRONG (vegan din grâu vital integral cu sfeclă rosie) etc.

Inovatoare în termeni de rețete, salatele Yummy Tummy Bio combină alimentele în vogă în acest moment, precum năutul, quinoa, semințele, sosul de rodii și salata mangold, într-un mix & match de consistențe diferite, capabile să satisfacă curiozitatea și gusturile consumatorilor moderni.

Ca sortimentație salatele gata preparate Yummy Tummy BIO sunt: Daily – doar din ingrediente proaspete și certificate ecologic, Balance – cu orez, legume si frunze de mangold, plină de vitamine și minerale esențiale și ingrediente ecologice și Elixir – cu quinoa, castraveți, ardei gras și frunze de mangold, un mix de arome delicioase oferite de ingrediente ecologice, modul ideal, ușor și sănătos de a obține un prânz plin de vitamine în timp record.

Un nou concept de produs:  „Shake&Enjoy”

„Datorită creativității care ne caracterizează, lansăm pe piață un nou concept de produs:  „Shake&Enjoy”. Recipientul cu capac, ce se poate reînchide, este ideal pentru a fi transportat și consumat on-the-go, acasă sau la birou. Gustoase, autentice și realizate cu cele mai bune ingrediente certificate ecologic, salatele Yummy Tummy Bio sunt gata dintr-o singură miscare. Doar agitați bine recipientul și vă puteți bucura de cocktailul de vitamine ce vi-l oferă.

Salatele Yummy Tummy Bio satisfac, astfel, perfect nevoile consumatorilor moderni care doresc din ce în ce mai mult produse sănătoase, practice și rapide. Inovația este de asemenea evidentă în ambalajul salatelor care, ca de obicei pentru companie, este sufletul produsului: 100% reciclabil și reutilizabil,” a declarat Alina Frimu.

Prima mâncare gătită (ready to eat) certificată ecologic

Portofoliul de produse Yummy Tummy BIO va fi completat în curând cu o gamă de produse de mâncare gătită (ready to eat) certificată ecologic, iar primele produse vor fi fasole bătută și năut. „Gama de produse ready to eat va avea la bază rețete simple și comune,  adică ceea ce consumă cel mai mult romanul, însă în varianta bio,” a precizat Alina Frimu.

Produsele Yummy Tummy BIO sunt prezente în câteva reţele internaţionale de magazine, procesul de listare şi în alte reţele fiind în curs de desfăşurare.

YUMMY TUMMY BIO Contact:

e-mail: office@yummytummy.ro/ tel. 0735.557.442

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *