Yves Rocher, brandul francez de cosmetice, lansează Colecțiile de Crăciun 2020 și aduce în atenția companiilor pachetele corporate

Yves Rocher, brandul francez de cosmetice, cu un model unic de business prin care controlează 100% procesul de fabricație al produselor sale, de la plantă, la beneficiile sale asupra pielii, lansează Colecțiile de Crăciun 2020. De asemenea, Yves Rocher aduce în atenția companiilor și pachetele corporate pentru perioada Sarbătorilor de Iarnă.

Yves Rocher

Yves Rocher oferă o gamă largă de produse cu aproximativ 800 de repere, ce răspund tuturor cerințelor de frumusețe: îngrijirea tenului, îngrijirea corpului, îngrijirea părului, make-up, parfumuri etc.

Fiind pasionați de universul vegetal, ambiția creatorilor brandului Yves Rocher a fost, dintotdeauna, aceea de a acționa în armonie cu mediul înconjurător, așa cum o fac în mod natural plantele și arborii. Această viziune, dedicată frumuseții femeilor și începută în localitatea La Gacilly, Franța, a ghidat mereu compania, fiind pilonul principal al conceptului Cosmétique Végétale®.

Conceptul Cosmétique Végétale®

Expertiza Cosmétique Végétale® necesită studiul unor proprietăți specifice ale plantelor și astfel se explică rolul important al Grădinii Botanice, aparținând Yves Rocher, situată în La Gacilly. Loc de observare, sursă de inspirație, resursă vegetală și laborator în aer liber, grădina prezintă și conservă peste 1.500 de specii de plante.

Tot în La Gacilly, Marca Yves Rocher deține 60 de hectare și plante cultivate în sistem de Agricultură Biologică. Aici înfloresc acele specii, ce devin, mai târziu, ingredientele active din formulele produselor companiei.

Designul produselor Yves Rocher este ecologic, bazat pe ingrediente de origine vegetală, iar ambalajele sunt proiectate având o abordare 100% ecologică și respectând două direcții:

– reducerea consumului de materiale de materie primă brută, precum hârtie sau plastic.
– ambalajele sunt reciclabile și folosesc materie primă reciclată.

Astfel, începând cu luna octombrie a anului 2020, toate flacoanele ce ies din fabricile Yves Rocher sunt realizate 100% din plastic reciclat și reciclabil. Mai multe detalii pe:  https://www.yves-rocher.ro/2020_revoluia_plasticului_reciclat.

Colecțiile de Crăciun Yves Rocher 2020

„Crăciunul acesta, marca Yves Rocher vă invită să pătrundeți într-o grădină magică, în care plantele au superputeri. Aceasta dezvăluie în fiecare zi o nouă surpriză, pentru a face așteptarea până la Crăciun să fie mai ușoară.

Odată cu căderea nopții, grădina noastră prinde viață sub cerul înstelat. Veverițele ascund daruri sub clopotele din grădina de legume, păsările aruncă din zbor praf de stele peste ambalaje, toate sub ochiul atent al naturii festive.

Într-un spirit vesel, generos, colorat de Crăciun, grădina noastră magică oferă cadouri pentru toți, nimeni nu este uitat,” a declarat a declarat Cosmina Buga, Marketing & PR Specialist Yves Rocher România.

Anul acesta, universul magic al Crăciunului Yves Rocher cuprinde două colecții unice:

Noapte de iarnă – cu parfum fructat ce evocă dulceața acidulată a fructelor roșii.

Măr copt – Note delicioase asociate cu parfum de Măr copt și Vanilie.

Yves Rocher

„Bineînțeles, așa cum ne-am obișnuit clienții de-a lungul timpului, cele două colecții conțin formule cu peste 92% ingrediente de origine naturală, biodegradabile, fără uleiuri minerale, cu ingrediente provenite din surse responsabile și controlate. În plus, ambalajele sunt reciclabile și conțin plastic reciclat,” a completat Cosmina Buga.

Ofertele comerciale, seturile cadou și surprizele pregătite pentru perioada sărbătorilor, pot fi regăsite atât în magazinele fizice, cât și online pe https://www.yves-rocher.ro/boutique.

Pachetele dedicate corporate

Yves Rocher aduce în atenția companiilor și pachetele corporate pentru perioada Sarbătorilor de Iarnă.

În aceste vemuri incerte, credem că este nevoie mai mult ca oricând de gesturi frumoase și de conexiune cu ceilalți. Acesta este și gândul de la care am pornit atunci când am construit proiectul de corporate adresat tuturor companiilor din România care își doresc să ofere un cadou special angajaților sau colaboratorilor lor.

Este vorba despre o selecție variată de seturi cadou cu produse de îngrijire și igienă, care vor încânta cu siguranță”, a precizat Andreea Ivan – General Manager Yves Rocher România.

O abordare personală

Pachetele corporate de la Yves Rocher pot fi personalizate, astfel încât să răspundă nevoilor oricărei companii.

Pentru mai multe detalii legate de această oportunitate, puteți contacta compania oricând prin e-mail la customerservice@yves-rocher.ro sau sunând la telefon Serviciul Relaţii Clienţi 0374 977 000, de luni până vineri între orele 08:00 – 21:00 şi sâmbăta între orele 8:00 – 17:00. De asemenea, pachetele corporate sunt disponibile și pe https://www.yves-rocher.ro/ofere_corporate_2020_yves_rocher.

Yves Rocher

Brandul francez de cosmetice Yves Rocher oferă o gamă largă de produse cosmetice de origine vegetală (aproximativ 1.000 de produse) ce răspund tuturor cerințelor de frumusețe, precum îngrijirea tenului, îngrijirea corpului, îngrijirea părului, make-up, parfumuri.

Astăzi, numele Yves Rocher este prezent în peste 90 de țări, pe 5 continente și are peste 30 de milioane de clienți în întreaga lume. Succesul său îl datorează tenacităţii sale bretone, spiritului său vizionar, dar și universului vegetal ce i-a adus atât de multe.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *