Zaharul vanilinat COSELI, cu un plus de rafinament

Nelipsit din bucătăriile noastre, zahărul vanilinat aduce un plus de savoare, rafinament şi eleganţă în realizarea şi ornarea celor mai gustoase şi deosebite prăjituri.

Zahărul vanilinat COSELI este un zahăr pudră cu aromă de vanilie, ce asigură o dispersie uniformă şi rapidă a aromei în produsul care trebuie aromatizat. Acest produs prezintă avantajul tradiţional şi estetic că poate fi utilizat la ornarea prin pudrare a produselor de patiserie, faţă de zahărul tos.

Cel mai important avantaj al zahărului vanilinat COSELI, faţă de celelalte produse disponibile pe piaţă, îl reprezintă faptul că zaharul vanilinat COSELI nu conţine amidon.

De asemenea, zahărul vanilinat, datorită dimensiunii reduse a particulelor (pudră), asigură păstrarea aromei un timp mult mai îndelungat faţă de celalalt sortiment (tos). Zahărul Vanilinat este realizat cu cele mai rafinate arome de vanilie care asigură produselor un gust subtil, delicat, precum şi un miros caracteristic plantei de origine: vanilia planifolia (Madagascar).

Zaharul vanilinat COSELI este disponibil în hipermarketuri şi supermarketuri atât la plicuri de 8 grame, cât şi la plicuri de 50 grame. Aşa cum se poate observa, plicul de 50 grame are un design nou, mai atrăgător.

Despre COSELI SA

Pe parcursul a 20 de ani produsele COSELI au caştigat încrederea clienţilor şi au dus la consolidarea poziţiei de lider pe piaţa naţională, în domeniul ingredienţilor pentru producţia alimentară, atât pentru preparatele produse în casă, cât şi pentru cele fabricate industrial. Esenţa de Rom a devenit în scurt timp cel mai bine vândut produs al COSELI, raportul calitate-preţ fiind considerabil în favoarea clienţilor.

Misiunea companiei este de a oferi partenerilor şi clienţilor produse şi servicii de înaltă calitate, printr-un management structurat în patru divizii distincte (Alimentara, Bio& Farma, Cercetare-Dezvoltare, Industrială).

În spiritul dezvoltării unor relaţii de afaceri durabile şi reciproc avantajoase, dialogul permanent şi deschis cu clienţii reprezintă axa principală în afaceri a companiei COSELI SA.

 

Pentru mai multe detalii despre produsele COSELI, accesati site-ul www.coseli.ro

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *