ZAREA aniversează 100 de ani de tradiție în producerea de vinuri spumante

Compania ZAREA, unul dintre cele mai longevive branduri producătoare de băuturi alcoolice, împlineşte anul acesta 100 de ani de tradiţie în producerea de vinuri spumante. Lider pe piaţa românească de vinuri spumante (conform Nielsen AS2012), ZAREA marchează un veac de experienţă şi calitate prin lansarea a două produse aniversare în ediţie limitată: ZAREA Crystal Collection (cu etichetă aniversară) şi  ZAREA 100.

Noul design al  etichetei ZAREA Crystal Collection  este realizat după primul design original folosit și la 1914 pentru sortimentul Mott Sec Americain. În acea perioadă, “Le Gout Americain” – Gustul American de vin spumant, sec, creat de marile case de șampanie la începutul secolului XX, era în topul preferințelor consumatorilor din America și din Europa. Vinurile spumante sunt disponibile în magazine din luna noiembrie, în variantele Zarea Crystal Collection: Alb Demisec, Roşu Demisec şi Alb Sec.

Pastrând tradiția spumantului fermentat în sticla,  se naște, ca încoronare a experienței căpătate de-a lungul veacului, ZAREA 100.  Un spumant delicat, cu gust distinct  și cu o perlare fină, ZAREA 100 este expresia tradiției în producerea de vinuri spumante. Respectând cu credință obiceiurile de la 1912, plecate de la metoda tradițională de producere a șampaniei, vinul este închis în sticle și păstrat spre desăvârșire în pivnițe, la o temperatură constantă, timp de  14 luni. Apoi, cu maximă atenție, sticlele se învârt, manual, o optime de cerc pentru a cristaliza perfecţiunea. Licoarea își găsește apoi menirea într-un ambalaj special, demn de a atinge  superlativul industriei  vinului:  ZAREA, Regina Spumantelor din Romania. ZAREA 100 este disponibil în variantele Brut Natur şi Demisec.

“Produsele din ediţia aniversară sunt esenţa unui secol Zarea, în care am pus la loc de cinste tradiţia şi calitatea vinului spumant. La fel ca şi până acum, ele ne vor ghida în oferirea de produse pentru clienţii noştri, cărora le-am stat alături în numeroase momente importante din viaţă”, spune Emil Popescu, directorul general al companiei.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,990 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » ZAREA aniversează 100 de ani de tradiție în producerea de vinuri spumante
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: