Zilele Italiei la real,-

În perioada 10-23 martie a.c. real,- Hypermarket desfăşoară o amplă acţiune de promovare a produselor italiene în cadrul celor 25 de magazine ale reţelei din România. Evenimentul comercial organizat de real,- Hypermarket se bucură de recunoaşterea şi sprijinul oferite de Ambasada Italiei în România şi de Institutul Italian de Comerţ Exterior (ICE) din Bucureşti.

În cadrul Zilelor Italiei real,- oferă peste 200 de produse italiene provenite de la 25 de furnizori originari din Italia, din regiunile din nordul peninsulei precum Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Piemonte şi Liguria sau din alte regiuni faimoase precum Toscana, Calabria sau Molise. Pe parcursul întregii perioade se vor desfăşura numeroase acţiuni de promovare, show-uri culinare, degustări şi multe alte surprize pentru a recrea atmosfera şi savoarea Italiei în magazinele real,-.

Este pentru prima oară când desfăşuram o acţiune de asemenea amploare dedicată faimoasei bucătarii italiene şi a produselor italieneşti atât de bine cunoscute şi îndrăgite de clienţii noştri. Faţă de oferta curentă ne-am pregătit cu încă 200 de produse originare din Italia, fie că vorbim de paste, brânzeturi, mezeluri, cafea, dulciuri sau faimoasele vinuri italiene. Suntem deosebit de onoraţi că inaugurarea Zilelor Italiei la real,- se face sub patronajul excelenţei sale domnul Mario Cospito, Ambasadorul Italiei în România şi a domnului Mario Iaccarino, directorul Institutul Italian de Comerţ Exterior (ICE) din Bucureşti. La real,- avem o tradiţie în ceea ce priveşte oferta de produse italiene caracterizată prin diversitate sortimentală, preţuri bune şi calitate. Sperăm ca şi ediţia din acest an dedicată produselor italiene să se bucure de succes, iar cumpărătorii să fie mulţumiţi de oferta noastră şi a furnizorilor noştri şi să regăsească în magazine spiritul autenticei Italii”, a declarat Michel Lamoot, director general real,- Hypermarket România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,035 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Zilele Italiei la real,-

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: