Coca-Cola HBC îl numeşte pe Zoran Bogdanovic în poziţia de CEO al companiei

Coca-Cola HBC a anunțat numirea lui Zoran Bogdanovic în calitate de CEO al companiei, cu efect imediat. Acesta îl înlocuiește pe Dimitris Lois, care a fost CEO din anul 2011.

Coca-ColaZoran Bogdanovic este director regional, responsabil pentru operațiunile din 12 țări și este membru al comitetului operațional din 2013. Acesta s-a alăturat companiei din 1996 și a avut câteva poziții de conducere, chiar și managaer general al operațiunilor companiei în Croația, Elveția și Grecia.

După un proces riguros și o analiză comparativă, consiliul este încântat să anunțe numirea lui Zoran în calitate de CEO”, a declarat Anastassis David, președintele Consiliului Coca-Cola HBC.

Zoran are o reputație pentru rezultate notabile din diverse piețe unde suntem prezenţi. Abilitatea lui de a scoate ce e mai bun din oameni și aplicarea gândirii inovative în faţa noilor provocări îl fac să fie cea mai bună alegere pentru a conduce Coca-Cola HBC.”, a completat Anastassis David.

Coca-Cola România

Coca-Cola România a anunţat de curând noua poziționare strategică a companiei – „O companie pentru toți” – prin intermediul căreia compania îşi reafirmă angajamentul de a le oferi consumatorilor săi opțiuni pentru fiecare stil de viață și moment de consum, de la băuturi carbogazoase, la sucuri și ape minerale, într-o paletă variată de ambalaje.

Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare, carbogazoase şi necarbogazoase, și aproape 3.900 de produse. Portofoliul companiei cuprinde 21 de branduri de miliarde de dolari, dintre care 19 sunt  disponibile și în varianta cu mai puține calorii sau fără calorii. Printre branduri se numără: Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, VitaminWater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia și Gold Peak.

Foto: FoodBev

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *