AmRest deschide primul restaurant Burger King din Brașov. Este prima deschidere a unui restaurant Burger King în afara Bucureștiului

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, deschide primul restaurant Burger King din Brașov, în data de 9 iulie. Este prima deschidere a unui restaurant Burger King în afara Bucureștiului și face parte din strategia pe termen lung a companiei. Noul restaurant este situat în Afi Brașov, pe Blvd. 15 Noiembrie, nr. 78 și este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 21:00.

Burger King

Evenimentul marchează un moment important pentru companie – primul restaurant Burger King deschis în afara Capitalei. Noul restaurant deschis în Brașov, cel de-al 9-lea al rețelei, face parte din strategia pe termen lung a companiei și arată că rezultatele brandului sunt în concordanță cu planurile de creștere și expansiune pe care managementul companiei le-a prezis.

Cu ocazia noii deschideri, Burger King a pregătit mai multe surprize pentru fanii brand-ului, inclusiv vouchere gratuite pentru produse. Astfel, primii 300 de fani care se vor afla la deschiderea din Afi Brașov vor avea ocazia să primească câte un voucher ce va consta într-un Whopper gratuit.

Noul restaurant are o echipă de 30 de experți în pregătirea burgerilor pe grătar și va oferi clienților săi un spațiu de servire generos, cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Pe lângă preparatele Burger King deja cunoscute, fanii din Brașov vor putea în sfârșit să deguste noile produse introduse recent în meniu – Plant Based Whopper & Plant Based Nuggets.

Primul pas Burger King în afara Bucureștiului

Este o zi importantă pentru noi, deoarece unul dintre obiectivele noastre a devenit realitate: de acum înainte, HOME OF THE WHOPPER® va fi prezent și în orașul medieval Brașov. Acest moment marchează primul pas al Burger King pentru a-și întâlni fanii în afara Bucureștiului. Suntem extrem de entuziasmați de acest moment, mai ales că anul trecut a fost unul provocator pentru toată lumea.

Însă cu multă muncă și alături de o echipă dedicată, ne-am adaptat rapid depunând toate eforturile necesare pentru a continua să oferim servicii rapide și de calitate. Lucrăm constant la planurile noastre de expansiune în regiune, așa cum a promis”, a declarat Abdalla Hafez, Brand President Burger King.

De la intrarea pe piața din România în 2019, Burger King a deschis opt restaurante în locații cheie ale Capitalei (trei de tip in-line și cinci situate în centre comerciale) și unul în Brașov. În plus, compania a integrat într-un timp record, în timpul pandemiei, serviciul de livrare în București prin parteneriate cu aplicații de livrare și a dezvoltat serviciul de livrare deja existent.

Ca întotdeauna, compania a luat toate măsurile de siguranță și igienă în pregătirea tuturor comenzilor: de la recipiente cu dezinfectant în toate punctele-cheie din restaurant, la echiparea angajaților cu măști și mănuși.

AmRest

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Burger King

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *