Platforma de mobilitate Bolt își extinde rețeaua națională de livratori, în contextul creșterii cererii și al lansării serviciului Bolt Market

Bolt – cea mai mare platformă europeană de mobilitate – își extinde rețeaua națională de livratori, în contextul creșterii cererii și al lansării serviciului Bolt Market.

bolt

Pandemia a accelerat dezvoltarea sectorului livrării de mâncare. În scurt timp, oamenii au făcut un obicei din a comanda mâncare, mai ales cei care și-au desfășurat activitatea de acasă. Serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, a fost lansat în România în mai 2020 și s-a extins rapid în țară, fiind prezent deja în București, Cluj-Napoca, Constanța și Timișoara. Restaurantele partenere au la dispoziție nu doar rapoarte statistice, dar și o echipă dedicată care le poate ajuta să crească performanța pe platforma Bolt Food, prin crearea de oferte speciale sau prin determinarea elementelor operaționale care trebuie îmbunătățite. În același timp, utilizatorii găsesc mereu promoții în aplicație.

Câștigurile curierilor

Curierii care se alătură platformei Bolt Food au câștiguri cu până la 10-15% mai mari decât la competitori și se pot înscrie indiferent de tipul de vehicule pe care le folosesc pentru livrare (automobile, scutere, biciclete etc). Compania pune accent pe consecvență, performanță și loialitate, oferind livratorilor tarife dinamice raportate la perioadele din zi cu cerere mărită, dar luând în calcul și condițiile meteorologice. Astfel, veniturile au putut crește cu până la 25%.

Conceptul de a comanda mâncare a devenit popular în pandemie, în mare parte și datorită muncii de acasă. Bolt Food este o platformă care aduce beneficii atât utilizatorilor, cât și managerilor de restaurante și livratorilor. Aceștia din urmă pot obține venituri considerabile datorită rețelei extinse de restaurante partenere, care oferă multe oportunități de livrare în intervale orare variate, iar fidelitatea lor e răsplătită și prin programul nostru generos de bonusare.”a declarat Andrei Manea, Country Manager Bolt Food România.

Recent, Bolt a încheiat o rundă de finanțare de 600 de milioane de euro, crescând evaluarea companiei la peste 4 miliarde de euro. Bolt va folosi fondurile pentru dezvoltarea noului său serviciu de livrare de produse alimentare în 15 minute, Bolt Market, și pentru a accelera extinderea serviciilor sale de mobilitate și de livrare, generând și mai multe oportunități financiare pentru șoferii și livratorii parteneri.

Bolt

Bolt este super-aplicația europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, mai sigură și mai durabilă.

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Compania este lider de piață în România fiind prezentă în 18 orașe cu serviciile de ride hailing, extinzându-și continuu oferta și acoperirea națională.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *