Bolt îl numește la conducerea Bolt Food pe Andrei Manea

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, aduce un nou membru la conducerea operațiunilor locale. Astfel, activitatea diviziei de livrări de mâncare va fi coordonată de Andrei Manea, din funcția de Country Manager Bolt Food.

BoltÎnainte de a se alătura companiei, Andrei Manea a ocupat funcția de Senior Consultant la Adecco, unde a avut ca sarcini realizarea de oferte comerciale, negocierea și semnarea de noi contracte și gestionarea procesului de recrutare.

Parcursul său profesional include mai multe poziții în cadrul departamentului de Business Development de la Booking.com, ultima sa funcție fiind cea de Senior Account Manager Team Lead, pe care a ocupat-o timp de doi ani. Anterior, Andrei a fost Business Trainer și Account Manager în cadrul aceleiași companii, unde a optimizat performanța sistemelor care susțin produsele și serviciile platformei, cu scopul de a îmbunătăți experiența clienților.

Bolt a crescut mult în România în ultimele luni, în ciuda condițiilor neprielnice. A adus servicii și opțiuni noi, a deschis noi linii de business, a venit în întâmpinarea dorinței multor oameni de a-și găsi o nouă sursă de venituri sau de a-și găsi o nouă modalitate de a-și livra bunurile și serviciile. Adus în România în plină pandemie, Bolt Food se dezvoltă în continuare și pentru aceasta avea nevoie de un management de sine stătător. Numirea lui Andrei Manea va susține această dezvoltare în continuare, pentru că livrarea de mâncare a devenit, fără îndoială, parte din noua noastră normalitate.”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager pentru divizia de ride-hailing în cadrul Bolt România.

Andrei vine cu o experiență de peste 5 ani în business development și va continua să susțină viziunea globală a companiei, concentrându-se pe identificarea și implementarea oportunităților de afaceri cu echipele / restaurantele relevante, continuarea politicii de sustenabilitate a companiei, dar și pe dezvoltarea profesională a echipei.

Mă alătur echipei din România chiar la început de drum pentru Bolt Food, un moment oportun pentru a forma o echipă puternică și a consolida strategia pe termen lung. Colegii mei au văzut oportunitatea de a crește în criză, de a răspunde unor obiceiuri de consum nou formate și au structurat această linie de business în doar câteva săptămâni. Voi continua să construiesc alături de ei, ducând mai departe eforturile lor și dezvoltând platforma Bolt Food într-un serviciu simplu de folosit, care va răspunde nevoilor actuale atât ale partenerilor, cat și ale clienților noștri.”, a declarat Andrei Manea, Country Manager Bolt Food România.

Andrei Manea este absolvent al Universității de Științe Aplicate Inholland din Olanda, având licența în Administrarea Afacerilor.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori în peste 35 de țări la nivel global. Bolt Food a fost lansat pentru prima dată în Estonia, în luna august 2019, serviciul fiind disponibil acum în 13 țări.

Bolt

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *