Daniel Boaje pleacă de la conducerea McDonald’s România, după nouă ani de la preluarea funcției

Daniel Boaje, Directorul General al companiei Premier Restaurants România, partenerul de dezvoltare al McDonald’s în România, pleacă de la conducerea companiei, după nouă ani de la preluarea funcției și peste 20 de ani în care a fost parte din echipă. Paul Drăgan, actualul director general al operațiunilor din Malta va prelua conducerea pieței din România începând cu 1 iulie 2020.

McDonald’s - Daniel Boaje

Paul Drăgan îl succede pe Daniel Boaje (foto), care părăsește compania după o carieră de succes de peste 20 de ani la McDonald’s. Peter Hili, în prezent Business Consultant pe piața din Malta, a fost promovat în funcția de director general pentru McDonald’s în Malta.

Paul Drăgan

Paul Drăgan, s-a alăturat echipei din Malta în 2018, pentru a conduce lanțul de nouă restaurante ale țării. Anterior, el a ocupat poziția de director de operațiuni în România, începând cu 2011. Paul Drăgan și-a început cariera la McDonald’s în România în 1995, ca manager trainee, ulterior devenind manager de restaurant. A fost numit Business Consultant cinci ani mai târziu, apoi Manager de Operațiuni. De-a lungul carierei sale, Paul Drăgan a făcut parte din echipele McDonald’s din SUA și Canada.

Peter Hili

Peter Hili a absolvit Universitatea din Malta în 2016 cu o diplomă în relații internaționale. A ocupat poziția de Policy Officer la Ambasada Maltei din Washington DC, apoi s-a mutat în Canada, unde s-a alăturat echipei McDonald’s din Ottawa. În anul următor, a fost numit managerul restaurantului McDonald’s Bay Street din Malta. Peter Hili, fiul cel mare al președintelui Premier Capital, Melo Hili, a fost promovat în rolul de Business Consultant pentru McDonald’s Malta în 2019.

„Echipa de management și membrii board-ului sunt mândri de noii directori anunțați astăzi”, a declarat Melo Hili, președintele Premier Capital. „Atât Paul cât și Peter sunt dedicați sistemului McDonald’s, calității serviciilor și experiențelor pe care le oferim clienților. Paul este membru vechi al echipei McDonald’s, iar dinamica pe care a adus-o echipei și business-ului din Malta în ultimii doi ani s-a tradus în rezultate excelente pentru companie și în dezvoltarea unei echipe cu mare potențial.

În plus față de experiența operațională pe care Peter a acumulat-o, a aprofundat de asemenea și cultura McDonald’s timp de mai mulți ani. Suntem încântați să îi observăm progresul către un rol important de lider în cadrul grupului.

În numele întregii familii Premier Capital, îi mulțumesc din inimă lui Daniel pentru proiectele pe care le-am dezvoltat împreună în România, în special de când grupul a preluat operațiunile în 2016. Leadershipul lui Daniel și expertiza sa au contribuit semnificativ la creșterea cele mai mari piețe din cadrul grupului și la gestionarea business-ului în momentele dificile cu care ne-am confruntat în prima jumătate a anului 2020. Îi dorim toate cele bune.,” a concluzionat Melo Hili.

Premier Capital – McDonald’s

Premier Capital plc este partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s în Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și Romania. Actuala rețea de 157 de restaurante include unități cu operațiuni McDrive și McCafe, deservind peste 130 de milioane de clienți anual, cu ajutorul unei echipe de peste 8.800 de angajați.

Premier Capital plc este business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni și parteneriate cu McDonald’s și Apple, logistică, inginerie, proprietăți și tehnologie. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipa de 9.400 de angajați, Hili Ventures este partener CMA CGM, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Diebold Nixdorf, și alte companii globale.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *