Everli, cel mai mare marketplace online de produse alimentare din Europa, intră pe piața din România

Everli, cel mai mare marketplace online de produse alimentare din Europa, a anunțat astăzi, 12 octombrie 2021, că intenționează să se extindă în Germania și România, la începutul anului 2022. Anunțul urmează recentei runde de investiții în valoare de 100 de milioane USD și a unei perioade de creștere rapidă pentru compania care operează acum în peste 80 de orașe din Italia, Polonia, Republica Cehă și Franța.

Everli

Extinderea va face ca Everli să-și aducă și în România și Germania modelul de parteneriat cu o serie de retaileri alimentari, prin care a acoperit cererea consumatorilor pentru livrarea de produse alimentare comandate online. Lansarea va oferi milioanelor de clienți din cele două piețe noi o primă oportunitate de a accesa livrarea în aceeași zi a comenzilor pentru un coș de cumpărături mare, care poate acoperi complet nevoile unei săptămâni.

Fondată în 2014 la Verona – Italia, Everli este un marketplace care permite clienților să-și comande produsele preferate din magazinul preferat și să le livreze într-o fereastră de o oră, la alegere, prin intermediul Shopperilor Everli dedicați. Everli a devenit rapid partenerul de livrare la alegere pentru unii dintre cei mai mari retaileri alimentari din Europa, precum Lidl, Kaufland și Carrefour, oferind acces la peste 300.000 de produse.

Everli va înființa birouri în Berlin și București, ca parte a acestei extinderi, de unde se vor conduce operațiunile locale și se vor crea departamente noi de vânzări și marketing, precum și noua forță de muncă flexibilă pentru Everli Shoppers.

Federico Sargenti, CEO Everli:

„Viziunea noastră la Everli este de a oferi clienților liniște sufletească, cu o experiență de achiziție online a produselor alimentare fără probleme, o experiență pe care să o iubească și în care să aibă încredere. În timp ce cererea în multe piețe din Europa a crescut dramatic, există încă o lipsă a unui serviciu de cumpărături online de produse alimentare cu livrare în aceeași zi pentru mulți clienți, inclusiv în Germania și România.

Modelul nostru, care funcționează împreună cu magazinele locale existente, ne permite să oferim rapid și durabil un serviciu unic, ce cuprinde o selecție largă de produse proaspete și ambalate, atât în ​​centrele orașelor, cât și în zonele cu densitate mai mică, livrând produse alimentare în doar o oră. După ce am continuat să creștem în 2021, suntem încrezători și încântați să oferim acum viziunea noastră clienților din Germania și România. ”

Everli

Everli se află într-o misiune de a ajuta oamenii, simplificându-le viața atunci când cumpără produse alimentare. Gata cu coada, gata cu parcarea, gata cu căratul greutăților mari.

Fondată în 2014, Everli este acum principalul marketplace european de e-grocery. Cu sediul în Milano, cu birouri și în Verona și Varșovia, echipa Everli a crescut la peste 250 de persoane și a creat peste 100 de parteneriate cu retailerii și cu companiile CPG, oferind locuri de muncă flexibile pentru peste 3.000 de cumpărători (Shoppers). Everli deservește peste 80 de orașe din Europa și a livrat produse alimentare de peste 3 milioane de ori.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *