McDonald’s continuă să introducă noi ambalaje sustenabile. Ambalaj de carton pentru înghețata McSundae

McDonald’s continuă demersurile prin care contribuie la un viitor mai sustenabil și a introdus ambalaje noi, din carton, pentru toată gama de înghețată, alături de înlocuirea lingurițelor de plastic cu cele din lemn. Cea mai nouă schimbare este reprezentată de înlocuirea ambalajului de plastic cu unul din carton pentru înghețata McSundae, după ce, la începutul anului 2020, a fost introdus noul ambalaj prietenos cu mediul pentru înghețata McFlurry.

McDonald’s

„Eforturile noastre continue sunt concentrate asupra obiectivului comun de a proteja mediul înconjurător prin folosirea materialelor ce provin din surse regenerabile sau certificate. Păstrăm standardele produselor, iar clienții noștri se bucură în continuare de gustul înghețatei McDonald’s cu care s-au obișnuit. Ne bucurăm să facem un nou pas prin care construim un viitor mai sustenabil, reușind să reducem consumul de plastic cu până la 40 de tone anual, doar prin schimbarea ambalajelor pentru înghețată, în toate restaurantele noastre din România”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Demersul este parte a inițiativei „Treptat. De la mic la Mare” din platforma Better M prin care McDonald’s implementează constant soluții sustenabile de ambalare. Astfel, compania contribuie la angajamentul global ca, până în 2025, produsele destinate clienților din toate restaurantele sale să fie servite  în materiale care provin 100% din surse regenerabile, reciclate sau certificate.

În România, inițiativele au fost implementate încă de anul trecut:

  • Ianuarie 2020– înlocuirea ambalajului înghețatei McFlurry cu unul de carton, fără capac de plastic;
  • Octombrie 2020– a fost lansată inițiativa “Pai la cerere” prin care paiele de plastic au fost oferite clienților doar la cerere;
  • Februarie 2021– au fost înlocuite paiele de plastic cu cele de hârtie, biodegradabile și compostabile, acestea fiind oferite în continuare la cerere;
  • Mai-Iunie 2021– sunt introduse ambalajele de salate din carton, precum și tacâmurile din lemn.
  • August 2021 – înlocuirea ambalajului înghețatei McSundae cu o nouă variantă din carton

Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *