McDonald’s România a depășit pragul de 6.000 de angajați, începând cu luna februarie 2024

Ca urmare a planurilor de expansiune locală și deschiderii de noi restaurante, Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, a depășit pragul de 6.000 de angajați, începând cu luna februarie 2024.

mcdonald's

McDonald’s în România susține diversitatea, echitatea și incluziunea și oferă oportunități egale tuturor angajaților și candidaților pentru rolurile disponibile în companie. Structura echipei McDonald’s este formată din 60% femei și 40% bărbați, raport care se reflectă în sediul central, în echipa restaurantelor, dar și la nivelul de top management al companiei. Mai mult decât atât, media de vârstă în echipă este 31 de ani, iar 45% dintre angajați au sub 25 de ani, fapt care întărește angajamentul McDonald’s în România de a susține și încuraja tinerii aflați la început de carieră, într-un mediu dinamic.

Cu o echipă care numără peste 6.000 de colegi în prezent, suntem cel mai mare angajator din România la nivelul industriei restaurantelor cu servire rapidă. E o bucurie faptul că am reușit să creștem echipa până la acest nivel și că avem alături colegi dedicați și pasionați de ceea ce fac. Mai mult, ne bucurăm că am reușit să dezvoltăm un mediu de lucru plăcut, care oferă șanse egale tuturor, indiferent de gen, vârstă sau experiență. În continuare, ne propunem să creăm noi oportunități de angajare în comunitățile unde suntem prezenți și să investim în creșterea colegilor noștri prin programe și sesiuni de training dedicate”, a spus Monica Zdrancotă, Director Resurse Umane, Premier Restaurants România.

Cultura organizațională

Cu o cultură organizațională care pune accent pe oameni, McDonald’s în România investește în permanență în dezvoltarea profesională a angajaților, oferind tuturor posibilitatea să-și construiască o carieră de succes și să avanseze profesional în cadrul echipei. În 2023, totalul orelor de training parcurse de angajații companiei este de 38.475. Totodată, pentru a sprijini tinerii angajați studenți, compania oferă burse de merit colegilor cu rezultate excelente la facultate și la job. 87% dintre manageri și-au început cariera în cadrul companiei, iar peste 540 de angajați sunt în cadrul companiei de peste 15 ani.

În mai 2023, McDonald’s în România a primit certificarea pentru „Best Place to Work”, distincție acordată prin programul cu același nume, o inițiativă globală de evaluare în domeniul resurselor umane. Aceasta plasează compania în topul celor mai apreciate din România, conform evaluărilor efectuate de proprii săi angajați. Programul premiază angajatorii care se remarcă prin standarde înalte privind mediul de lucru, cultura organizațională și oportunitățile de dezvoltare profesională.

Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 101 de restaurante în 31 de orașe, dintre care 54 restaurante cu McDrive® și 57 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de 6.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 185 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are peste 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, Konecranes, McDonald’s®, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *