McDonald’s lansează un trio de burgeri în meniul de toamnă: burgerii Triplu McPuișor, Triplu Cheeseburger și Dublu Filet-O-Fish

McDonald’s în România lansează un trio excepțional de burgeri, în ediție limitată: Triplu McPuișor, Triplu Cheeseburger și Dublu Filet-O-Fish. Burgerii aduc în prim plan gustul inconfundabil Mec într-un format mai mare, pentru o experiență și mai savuroasă.

McDonald’s

Odată cu sosirea toamnei, McDonald’s introduce în meniul său o surpriză pentru toți cei care apreciază burgerii cu carne de pui, vită sau pește. Păstrând rețeta clasică, îndrăgită de fanii McDonald’s, inovația este dată de cantitatea suplimentară de ingrediente și de formatul generos al burgerilor. Preparați cu de două sau trei ori mai multe bucăți de carne, Triplu McPuișor, Triplu Cheeseburger sau Dublu Filet-O-Fish reprezintă o opțiune ideală pentru a satisface orice poftă.

„Știm din experiențele anterioare cât de mult apreciază consumatorii un meniu diversificat, cu opțiuni variate. Aceștia își doresc să fie surprinși constant cu noi produse care să le satisfacă așteptările și să le ofere aceeași experiență specială care i-a făcut să se îndrăgostească de gustul McDonald’s. În același timp, vedem cum produse iconice, precum Cheeseburger și sandvișurile McPuișor sau Filet-O-Fish, rămân printre preferatele fanilor Mec. De aceea, prin noua campanie ne-am propus să celebrăm burgerii clasici, dar într-un format inedit: dublu sau triplu”,  a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Conținutul burgerilor

Triplu McPuișor include trei bucăți suculente de carne de pui, felii acrișoare de castravete murat, brânză Cheddar savuroasă și clasicul sos McChicken. Triplu Cheeseburger aduce trei bucăți delicioase de carne de vită, însoțite de o combinație apetisantă de castraveți murați, brânză Cheddar, ketchup și muștar, în timp ce Dublu Filet-O-Fish conține două bucăți de carne de pește, brânză Cheddar și răcoritorul sos Tartar.

Burgerii Triplu McPuișor, Triplu Cheeseburger și Dublu Filet-O-Fish vor putea fi comandați în cele 93 de restaurante McDonald’s din toată țara, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 16 septembrie – 10 noiembrie 2022, în limita stocului disponibil.

Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 93 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 47 restaurante cu McDrive și 48 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 169 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *