Pizza Hut inaugurează un nou restaurant, de tip Express, în orașul Târgu Jiu

Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță extinderea restaurantelor de tip Express, prin deschiderea unei unități în orașul Târgu Jiu, județul Gorj. Conceptul Express presupune pregătirea și servirea produselor într-un timp scurt, de aproximtiv cinci minute, și pune la dispoziția consumatorilor o experiență completă și rapidă, ca urmare a adaptării la diverse ocazii de consum.  

pizza hut

„Suntem bucuroși să anunțăm astăzi inaugurarea unei noi unități Pizza Hut în România, ținând cont de provocările pe care le traversăm, și să reconfirmăm astfel angajamentul pe care ni l-am luat față de consumatorii noștri în urmă cu aproape 28 de ani –  a rămâne întotdeauna relevanți, conectați la cele mai noi trenduri ale pieței și la obiceiurile de consum. Conceptul de restaurante Express le oferă fanilor posibilitatea de a se bucura de produsele lor preferate într-un timp cât mai scurt.

Strategia de business de anul acesta vizează în continuare expansiunea și inovația, astfel că, în decursul următoarelor luni, ne propunem să anunțăm și alte acțiuni de acest tip”, declară Adrian Hulubescu, Director General, Pizza Hut România.

Locația noului restaurant

Noul restaurant se află în zona de food-court a Centrului Comercial Shopping City Târgu Jiu, la adresa Strada Termocentralei nr. 10, etaj 1, având o suprafață de aproximativ 70 mp, și funcționează în intervalul orar 10:00-22:00.

Odată cu deschiderea noii locații, Pizza Hut oferă locuri de muncă în funcţii precum Lucrător Bucătărie, Asistent Manager și Director Restaurant.

Un Crew membru poate obține venituri de până la 2545 lei net în rețeaua Pizza Hut, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a 3-a, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 20 de restaurante de tip Dine-In,  21 locații Pizza Hut Delivery și 2 unități Express.

Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 170 de restaurante pe cele trei piețe pe care activează și are peste 4.700 de angajați.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *