Starbucks are un nou director operațional în România și Bulgaria

Starbucks are, începând din luna octombrie, un nou director operațional în România și Bulgaria.

StarbucksCristian Turculeț, fostul Director de Expansiune al AmRest, îl înlocuiește pe polonezul Karol Żuradzki, care a deținut funcția de Regional Operations Director România din iunie 2018. Cristian Turculeț devine astfel primul român care deține această poziție de când Starbucks a intrat pe piețele din Balcani.

În noul rol, Cristian Turculeț va fi responsabil de conturarea strategiei Starbucks în România și Bulgaria în concordanță cu prioritățile organizaționale, de crearea parteneriatelor strategice și consolidarea culturii companiei.

Este o onoare pentru mine să ocup această funcţie în cadrul grupului AmRest. Eforturile echipei se vor concentra pentru menținerea ritmului de creștere. Pe lângă continuarea expansiunii, de asemenea ne dorim să fim aproape de clienții noștri și să aducem noi concepte care să ne permită să ne extindem, să pătrundem în noi orașe și să le dăm iubitorilor de cafea posibilitatea să vină la Starbucks și să se bucure de băuturile și atmosfera bună”, a declarat Cristian Turculeț, Director Regional România și Bulgaria.

Cristian Turculeț are o vastă experiență în infrastructura operațională, lucrând de peste 16 ani în FMCG, iar în cadrul grupului polonez AmRest a ocupat în ultimul an funcția de Director de Expansiune pentru România și Bulgaria, fiind responsabil cu extinderea rețelelor Starbucks și Burger King.

Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *