Taco Bell inaugurează un restaurant în Bacău. 13 restaurante la nivel național, după aproape 4 ani de la lansarea pe piața din România

Prin inaugurarea primului restaurant Taco Bell din Bacău, brandul marchează 13 retaurante la nivel național, după aproape 4 ani de la lansarea pe piața din România. Restaurantul este situat în zona de food court a centrului comercial Arena Mall (Strada Ștefan cel Mare nr. 28) – un important punct de tranzit, astfel fiind reconfirmat obiectivul businessului de expansiune la nivel național – și are o suprafață de aproximativ 100 mp.

taco bell

Bacău devine astfel cel de-al nouălea oraș cu spirit #livemas, alături de București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Brașov și Iași.

În ziua deschiderii, fanii vor avea parte de o serie de surprize inedite și oferte dedicate, în stilul caracteristic al brandului. O echipă formată din 24 de #tacoprofessionals este pregatită să servească renumitele #tacogoodies de inspirație mexicană, precum: Crunchwrap Supreme, Crispy Chicken Taco, Chalupa Supreme, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Nachos Supreme sau Churros.

„Taco Bell este un brand care le oferă clienților produse cu gust unic și experiențe deosebite, în stilul #livemas, iar acest lucru a creat, în timp, deschidere pe piața din România și o cerere tot mare din partea consumatorilor. Astăzi ajungem și în Bacău, din dorința de a aduce brandul mai aproape de fanii fideli, și, fără să oferim mai multe detalii momentan, promitem că este doar prima dintr-o serie de surprize pe care le pregătim în următoarea perioadă”, a spus Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

În prezent, restaurantul Taco Bell Arena Bacău funcționează zilnic, în intervalul orar 10 – 22, fiind  deschis atât pentru servirea în incintă, cu respectarea distanțării regulamentare, cât și pentru takeaway.

Serviciul Comandă și Ridică

De asemenea, clienții au la dispoziție serviciul Comandă și Ridică, accesând www.taco-bell.ro, prin care pot comanda produsele preferate de oriunde doresc, iar ulterior să le preia personal de la cel mai apropiat restaurant. Pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate locale cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: foodpanda, Glovo și Tazz.

Începând cu 1 septembrie, în toate restaurantele Taco Bell, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

Sănătatea angajaților și clienților a fost și va rămâne o prioritate la Taco Bell. De aceea, în contextul actual, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în toate restaurantele  din țară, precum igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor, purtarea măștii de protecție și delimitarea zonelor astfel încât să fie respectată distanțarea socială. Suplimentar, la casele de marcat au fost amplasate panouri de protecție transparente și recipiente cu dezinfectant. Pentru a minimiza contactul dintre clienți și personal, este încurajată plata cu cardul contactless.

Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *