Tazz by eMAG și UNTOLD lansează UNTOLD Magic Burger și puncte de livrare în cadrul festivalului

Tazz by eMAG lansează, în premieră împreună cu UNTOLD, un preparat culinar dedicat iubitorilor de senzații gastronomice: UNTOLD Magic Burger by tazz, dedicat ediției din acest an a festivalului. Noul burger aduce cu sine și un concept special de livrare în cadrul UNTOLD prin care inovează modul în care ne raportăm la mâncare în cadrul festivalurilor.

Tazz by eMAG

Rețeta noului burger aparține chefilor de la restaurantul Linea din București, selectați în ghidul internațional Gault&Millau, și înglobează combinații de gusturi educate pentru pasionații de burgeri. UNTOLD Magic Burger by tazz este descris de către maeștrii bucătari ca fiind o uneltire alchimică perfectă dintre o chiftea suculentă și o brioșă neagră crocantă. Gustul magic al burgerului este potențat și de selecția de sosuri gustoase care se îmbină reciproc astfel încât să scoată în evidență mijlocul și chifla corocantă: sos tartar, maio verde cu trufe, dulceață de ceapă cu mere coapte, roșii coapte pe plită.

UNTOLD Magic Burger este un preparat prin care ne dorim să oferim o experiență inedită a gustului participanților la festival, atât iubitorilor de carne, cât și vegetarienilor, fiind disponibil în două variante. Cu siguranță, acest burger va rămâne în istoria gastronomică mulți ani de acum înainte, iar metoda inovativă de livrare pe care am pregătit-o va face ca momentul degustării să devină memorabil”, a spus Razvan Acsente, Growth & Strategy Director la tazz by eMAG.

UNTOLD Magic Burger

„În fiecare an ne propunem să oferim festivalierilor experiențe unice. Cea culinară va fi și în acest an una specială. Este prima dată când UNTOLD are un preparat culinar care îi poartă numele, UNTOLD Magic Burger. Acesta se va regăsi și după festival în meniurile restaurantelor partenere tazz. Toată lumea trebuie să respecte cu strictețe rețeta și asta pentru că ne dorim ca cei care gustă din UNTOLD Magic Burger să simtă cu adevărat savoarea festivalului”, Bogdan Gheorghiu, Food & Beverage manager la UNTOLD.

tazz by eMAG va livra în interiorul festivalului, adresa de livrare fiind în premieră pentru România: “UNTOLD”. Astfel, Magic Burger va putea fi comandat prin aplicația Tazz by eMAG la un preț preferențial de -20%, cu livrare în cele trei puncte ce vor fi lansate în cadrul festivalului sau prin opțiunea de pick-up de la foodtruck-ul dedicat.

Pe lângă burgerul magic, festivalierii pot comanda preparate din ofertele pregătite pentru Untold în parteneriat cu peste o serie de foodtrucks care vor oferi un discount de 10% pentru utilizatorii Tazz. Astfel, folosind aplicația Tazz by eMAG, se poate comanda de oriunde din festival, la un preț preferențial, iar comanda va fi ridicată de către curieri cu prioritate.

Despre tazz by eMAG

tazz by eMAG oferă acces rapid la noi experiențe culinare și nu numai. De la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, tazz by eMAG este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. În acest moment, tazz by eMag este cea mai descărcată aplicație de către români din categoria „Food & Drink”. Serviciile oferite de platformă sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *