Adrian Vlaicu este noul Director de Vânzări și Logistică al Caroli Foods

Caroli Foods Group, liderul pieței preparatelor din carne ambalate în România, l-a numit Director de Vânzări și Logistică pe Adrian Vlaicu.

Adrian Vlaicu face parte din companie de 10 ani, perioadă în care înțelegerea aprofundată și experiența sa în sectorul preparatelor din carne ambalate au contribuit la rezultatele performante obținute în cadrul Caroli.

În orice companie, echipa de vânzări este foarte importantă în creșterea profitabilă a business-ului, menținerea poziției competitive, de leadership, si crearea de avantaje competitive pe piață. Decizia numirii lui Adrian ca director pe segmentul de vânzări a fost un pas firesc datorită realizărilor deosebite ale acestuia, dobândite în toate pozițiile ocupate în cadrul companiei și este dublată de calități dovedite de lider. Mă bucur să avem un asemenea om în echipă și sunt convinsă că această promovare este un atu pentru Caroli având în vedere gândirea lui strategică”, a declarat Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

Adrian Vlaicu s-a alăturat echipei Caroli Foods în anul 2009 pe poziția de National Key Account Manager. Treptat, Adrian a devenit lider pentru proiecte strategice, precum extinderea operațiunilor companiei în alte canale de vânzare sau externalizarea serviciilor de merchandising. Datorită rezultatelor obținute, a urmat promovarea acestuia ca lider al canalului IKA, poziție din care a continuat să contribuie la ascensiunea Caroli, înregistrând cea mai mare creștere a vânzărilor pe canalul cu cea mai mare expansiune, transformând astfel compania în lider de piață în categoria de produse din carne ambalate în IKA.

Cred că o poziție nu este doar un titlu, ci implică acțiune și exemplu. Coordonarea activității unei echipe de peste 500 de angajați Caroli din departamentele de vânzări, shopper marketing și logistică, care și-a demonstrat capacitatea de a face performanță atât la nivel de individ, cât și ca echipă, este atât o onoare, cat și o responsabilitate. Prin pasiune si cu o strategie bine implementată, îmi doresc ca împreună cu echipa mea să ducem mai departe misiunea Caroli”, a declarat Adrian Vlaicu.

De-a lungul anilor, Caroli Foods și-a consolidat poziția de lider în România pe segmentul său și a evoluat de la o companie de familie la unul dintre cei mai mari angajatori ai industriei. Dezvoltarea Caroli a fost marcată pozitiv și de preluarea de către grupul internațional Sigma Alimentos în 2017, dovadă suplimentară a valorii și o confirmare a rezultatelor companiei.

Caroli Group

Caroli Foods Group este lider pe piața din Romania, atât în valoare, cât și în volum și totodată unul dintre cei mai de succes producători de carne din Europa de Sud-Est. Datorită produselor de înaltă calitate și gustului aparte al produselor, foarte bine adaptate la preferințele consumatorilor, mărcile din portofoliul Caroli Foods sunt plasate în topul preferințelor consumatorilor. Compania a luat naștere în România în 1994 și, de la înființare și până în prezent, a oferit produse alimentare de calitate pentru toate tipurile de consumatori. Portofoliul Caroli include în prezent cinci mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo, oferind peste 200 de produse alimentare în total. Grupul operează o fabrică in Pitești și deține depozite în întreaga țară, având o flotă auto cu peste 350 de vehicule și o amplă rețea de distribuție.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *