Începând cu luna iulie, Andrew Kennedy va coordona businessul Unilever din Europa Centrală și de Sud

Andrew Kennedy, în prezent General Manager al businessului Unilever din Europa de Sud-Est, va coordona, începând cu 1 iulie 2022, și businessul Unilever din Europa Centrală și de Sud. Andrew Kennedy preia coordonarea businessului local Unilever de la Ana-Maria Pâslaru, care a fost numită Home Care Chief Marketing Officer & Customer Strategy and Planning în Europa, Australia & Noua Zeelandă (ANZ), Orientul Mijlociu, Turcia și Rusia (METR).

unilever

Schimbările sunt parte din strategia organizațională implementată de Unilever la nivel internațional, prin care compania se va concentra pe promovarea culturii organizaționale agile și pe dezvoltarea celor cinci categorii de produse, la nivel global: Home Care, Ice Cream, Nutrition, Personal Care și Beauty & Wellbeing.

Andrew Kennedy

Andrew Kennedy s-a alăturat echipei Unilever în urmă cu 25 de ani și a ocupat de-a lungul timpului funcții de conducere pe 3 continente, de la Global Strategy Officer pentru Unilever în Marea Britanie, la Vice President of Customer Development în Thailanda, Africa de Sud și China. Din 2020 Andrew Kennedy coordonează businessul Unilever din sud-estul Europei, iar începând cu luna iulie, Andrew va coordona și businessul din regiunea din sud-centrul Europei, într-un dublu rol.

„Regiunea din sud-centrul Europei este plină de oportunități. Mă alătur unei echipe ambițioase, alături de care îmi propun să duc mai departe moștenirea unui business puternic și a unor proiecte locale dezvoltate cu integritate și pasiune. În Unilever, viziunea noastră este să fim lider în afaceri sustenabile, iar strategia noastră globală, axată pe dezvoltarea celor cinci mari categorii de produse, este piatra de temelie pentru fiecare dintre proiectele și inițiativele pe care le dezvoltăm pentru cetățenii din societățile în care suntem prezenți.

Mă voi dedica businessului local alături de echipa ambițioasă din sud-centrul Europei, pentru a aduce la realitate viziunea unei companii ghidate de sustenabilitate și branduri cu misiuni puternice.” a declarat Andrew Kennedy, Managing Director Unilever South Central Europe.

Ana Maria Pâslaru

Ana-Maria Pâslaru și-a început cariera în Unilever în anul 2007 în rolul de management trainee și a deținut mai multe funcții în cadrul departmentelor de marketing și customer marketing ale companiei, precum și rolul de General Manager al Unilever South Central Europe, începând cu luna martie, 2021.

„Este o bucurie și, în același timp, o provocare să mă întorc la marea mea pasiune – categoria de Home Care din cadrul Unilever. De data aceasta, mă întorc într-un rol care îmi va oferi oportunitatea de a coordona activitățile de marketing de pe trei continente, din țări atât de diferite ca tradiții și cultură. Suntem încrezători că strategia companiei de a se concentra pe dezvoltarea celor cinci categorii de produse ne va permite, pe termen mediu și lung, să fim mai rapizi, mai agili, să ne concentrăm mult mai bine pe categorii și pe expertiza fiecărei categorii, să fim mai puternici și mai responsabili.

Din noul rol voi rămâne în continuare aproape de echipa din sud-centrul Europei, echipa mea de acasă, alături de care îmi propun să continuăm drumul dezvoltării sustenabile a categoriei de produse pentru îngrijirea locuinței.”a declarat Ana-Maria Pâslaru, Home Care CMO & Customer Strategy and Planning în Europa, ANZ & METR.

Unilever South Central Europe

Unilever urmăreşte crearea unui viitor mai bun, în fiecare zi. Îi ajutăm pe oameni să arate bine, să se simtă bine şi să ia ce e mai bun din viaţă, cu branduri şi servicii care sunt beneficie atât pentru consumatorii noştri, cât şi pentru alţi oameni. Unilever unul dintre liderii globali pe piaţa bunurilor de larg consum  cu operațiuni puternice în peste 100 de țări și vânzări în peste 190 de țări.

În regiunea din sud-centru, grupul desfăşoară operaţiuni pe pieţele produselor alimentare, de îngrijire personală şi de îngrijire a locuinţei, prin Unilever South Central Europe şi Unilever România. Compania, cu sediul în Bucureşti, coordonează operaţiunile de marketing şi vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova. Unilever România coordonează operaţiunile de pe platforma industrială de la Ploieşti.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *