Carrefour România anunță plecarea Anei Krasovschi, Director Resurse Umane și Membru în Comitetul Executiv, după mai mult de 20 de ani petrecuți în companie

Carrefour România anunță plecarea Anei Krasovschi, Director Resurse Umane și Membru în Comitetul Executiv, începând cu data de 1 august 2020, după mai mult de 20 de ani petrecuți în companie.

Carrefour

De când s-a alăturat Carrefour, în 2000, înainte de deschiderea primului hipermarket din România, ea a condus echipa de Resurse Umane, trecând prin multiple etape de dezvoltare, cu dedicare și profesionalism și contribuind, astfel, la succesul business-ului companiei în România.

Ana Krasovschi a dezvoltat și implementat strategia de Resurse Umane pentru toate liniile de business ale Carrefour România. De-a lungul timpului, a avut o contribuție semnificativă la creșterea puternică a afacerii și la transformarea Carrefour în organizația modernă și agilă care este astăzi, remodelând complet procesele de Resurse Umane din zona de management al talentelor sau de învățare și dezvoltare. Prin toate acestea, Ana a jucat un rol activ în construirea unei companii de top, angajator preferat, și recunoscută pentru practicile sale inovatoare.

Vreau să îi mulțumesc Anei pentru angajamentul ei de a face din Carrefour România un loc de muncă extraordinar și să îi urez mult succes în continuare în viața profesională„, a declarat Jean RICHARD DE LATOUR, CEO Carrefour România.

Până la numirea unui înlocuitor permanent, Irina Chende – Director Reward și Dezvoltare Resurse Umane va asigura managementul interimar al departamentului.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *