Mihai Voicu este noul Director General al Bergenbier S.A.

De la începutul lunii martie 2020, Mihai Voicu va prelua funcția de Director General al Bergenbier S.A., parte a companiei globale Molson Coors.

BergenbierAcesta va superviza operațiunile din România si va coordona întreaga agendă comercială. Mihai Voicu a preluat conducerea companiei de la Lucian Ghinea, care a decis să se retragă după o activitate de succes pe parcursul a peste 18 ani în industria berii. În ultimii șapte ani la conducerea Bergenbier S.A., Lucian Ghinea a construit un portofoliu divers și solid de branduri locale și internaționale, consolidând poziția companiei printre cei mai mari jucători din industria berii din România.

Mihai Voicu activează în cadrul grupului Molson Coors de peste opt ani și are o experiență comercială vastă, dobândită în rolul de Director de Vânzări Bergenbier S.A., cât și în rolul de Director General Kamenitza Bulgaria, poziție pe care a deținut-o în ultimul an.

Mihai Voicu va avea susținerea unei noi echipe de conducere

În noul rol va fi responsabil de conturarea strategiei Bergenbier S.A. în concordanță cu prioritățile organizaționale, de crearea parteneriatelor strategice și consolidarea culturii companiei. Mihai Voicu va avea susținerea unei noi echipe de conducere, care va fi definitivată și anunțată la începutul lunii martie 2020.

Suntem încântați să confirmăm că Mihai Voicu va prelua funcția de conducere în cadrul Bergenbier S.A., după un parcurs de succes într-o industrie plină de provocări. Sunt convins că abilitățile sale de lider și în același timp de jucător de echipă, precum și abilitățile sale de business, vor veni în sprijinul operațiunilor noastre din România pentru a ne atinge ambiția de a deveni Prima Alegere pentru Colegi, Clienți și Consumatori”, a declarat Sergey Yeskov, Managing Director Molson Coors Central & Eastern Europe.

Am acceptat această provocare cu foarte mare onoare și motivație, dedicându-mă în ultimii opt ani, alături de colegii mei, construirii și accelerării drumului spre îndeplinirea viziunii noastre. Sunt bucuros că am alături o echipă puternică, pe care pot conta oricând. Eforturile noastre se vor concentra pe a accelera ritmul de creștere al companiei și pe a oferi în continuare beri excelente ce pot fi savurate în momente speciale de către iubitorii de bere din România”, a spus Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Absolvent al programului de EMBA – General Management – la Tiffin University, Mihai Voicu are peste 18 ani de experiență în FMCG, acumulând expertiză și calități de leadership recunoscute în interiorul și în afara companiei.

Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 650 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, Granat și Unfiltered, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, cea mai iubită bere mexicană – Corona și berea albă nefiltrată Frazinskaner.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *