Dumitru Dragomir a preluat funcția de Vicepreședinte, Director de eficiența afacerii în cadrul Profi Rom Food

Profi Rom Food, operatorul rețelei de magazine Profi, și-a mărit, la începutul acestei luni, echipa de management financiar. Astfel, Dumitru Dragomir, până acum Director financiar, a preluat funcția de Vicepreședinte, Director de eficientă afacerii, poziție din care va reprezenta compania în relațiile cu principalii săi parteneri și colaboratori, gestionând totodată din perspectivă financiară planurile de dezvoltare ale companiei.

Profi

“Voi avea o privire mai largă asupra organizației noastre, cu accent pe zonele de eficientizare a businessului, iar contribuțiile mele vor determina în mai mare măsură  rațiunile care stau la baza diverselor acțiuni pe care le întreprindem,” a declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir va participa în același timp și la inducția lui Andrei Bica, noul Director Financiar al rețelei.

Acesta vine cu peste 20 de ani de experiență financiară relevantă, lucrând anterior ca Deputy CFO la Telekom și Director Finance Business Partnering la Vodafone.

Pe lângă cunoștințele din industria telecomunicațiilor, Andrei Bica aduce cu sine și o experiență solidă în retail-ul alimentar având în vedere rolul pe care l-a jucat că Head of Finance & Accounting la METRO.

“Sunt curios din fire și vreau să aflu cât mai multe despre insighturile businessului Profi.

Ceea ce m-a determinat să mă alătur acestei echipe este creșterea extraordinară care a dus rețeaua pe o poziție de lider în domeniu, așa că mă bucur că pot contribui la dezvolvarea ei în perioada următoare,” a declarat Andrei Bica.

Profi

Retailerul Profi a reușit să deschidă în 2020 un număr de aproape 240 de magazine, să realizeze o cifră de afaceri de 8,83 miliarde de lei (1,87 miliarde euro), o creștere de 21,67% față de 2019.

Cu mai mult de 1.400 de magazine în peste 600 de localități și aproape 22.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *