Răzvan Munteanu preia funcția de CFO în cadrul Mega Image

Mega Image îşi consolidează echipa financiară prin recrutarea lui Răzvan Munteanu în rolul de Chief Financial Officer (CFO), care va face parte atât din Comitetul Executiv al Mega Image, cât și din echipa de Management Financiar Ahold Delhaize Europa. Acesta a preluat rolul de CFO de la Hadewych Vermunt, care se alătură echipei Delhaize Le Lion, Belgia, în calitate de CFO.

Mega ImageRăzvan are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul financiar, iar până de curând a deținut responsabilitatea financiară pentru mai multe țări din Europa de Est, printre care România, Grecia și Bulgaria, din funcția de Cluster CFO al grupului Sandoz, pentru regiunea de Est.

Înainte de preluarea acestei funcții, a fost Country CFO în cadrul Novartis România și Sandoz România. Și-a început cariera la Unilever în România, iar apoi a preluat roluri internaționale în cadrul aceluiași grup în Olanda și Regatul Unit al Marii Britanii. Răzvan a absolvit un program de Executive MBA al Vienna University of Economics and Business.

„Mă bucur să aducem în echipa de management un profesionist cum este Răzvan, având în vedere complexitatea financiară și dinamica din industria noastră de retail. Am încredere că preia o echipă bine pregătită și talentată, pe care o va ajuta să crească și să atingă obiectivele propuse,” spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

„Am urmărit în ultimii ani, din exterior, povestea Mega Image și mă simt onorat să fac acum parte din echipa care a contribuit la dezvoltarea cu succes a business-ului. Mă alătur organizației cu încrederea că vom continua să construim și să creștem împreună,” spune Răzvan Munteanu.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 880 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Oradea, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Retailerul face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *