Promovare B2B cu retail-FMCG.ro

De peste 8 ani, echipa retail-FMCG.ro informează şi aduce în atenţia factorilor de decizie din industrie produsele şi serviciile care se adresează retailului alimentar şi industriei FMCG.

Revista retail-FMCG.ro este cea mai citită publicaţie B2B din mediul online din Romania de pe nişa de retail & FMCG şi reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile.

retail-FMCG.ro

Credit foto: Shutterstock

Dacă reprezinţi o companie ce doreşte să ajungă cu produsele la rafturile marilor magazine sau vizează extinderea şi către alte reţele sau reprezinţi o companie ale cărei servicii se adresează retailului alimentar şi industriei FMCG, hai să ne cunoaştem şi să vedem care ar fi cea mai bună modalitate de promovare B2B în publicația noastră.

E suficient un mesaj pe adresa de e-mail revista@retail-fmcg.ro sau un apel telefonic la numărul 0754.331.043

Avem nenumărate soluţii, important este ca împreună să o găsim pe cea mai potrivită: articole tip advertorial (creare de conținut B2B), inserţii în newsletter, newslettere dedicate (distribuite către 7.000 de abonaţi), bannere în interiorul newsletterelor, branding, bannere etc.

În revista retail-FMCG.ro îşi pot face publicitate:

  • producătorii, importatorii şi distribuitorii din industria FMCG
  • retailerii
  • magazinele online
  • furnizorii de servicii conexe ce se adresează zonei de retail & FMCG

Intră pe Contact şi scrie-ne un e-mail sau dă-ne un telefon. Hai să găsim împreună cea mai bună soluţie de promovare!

Estimare a costurilor

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs B2B, vă rugăm să completați formularul următor:


AdvertorialBanner top (pe toate paginile site-ului)Banner dreapta sus (prima pagina)Banner mijloc (prima pagina)Banner dreapta sus (paginile de interior)Banner dreapta jos (paginile de interior)Banner sub articole (intre articol si comentarii)Branding (in lateralele site-ului)Reclamă în interiorul Newsletter-ului