Promovare B2B cu retail-FMCG.ro

De peste 8 ani, echipa retail-FMCG.ro informează şi aduce în atenţia factorilor de decizie din industrie produsele şi serviciile care se adresează retailului alimentar şi industriei FMCG.

Revista retail-FMCG.ro este cea mai citită publicaţie B2B din mediul online din Romania de pe nişa de retail & FMCG şi reprezintă platforma ideală de a vă promova produsele sau serviciile.

retail-FMCG.ro

Credit foto: Shutterstock

Dacă reprezinţi o companie ce doreşte să ajungă cu produsele la rafturile marilor magazine sau vizează extinderea şi către alte reţele sau reprezinţi o companie ale cărei servicii se adresează retailului alimentar şi industriei FMCG, hai să ne cunoaştem şi să vedem care ar fi cea mai bună modalitate de promovare B2B.

E suficient un mesaj pe adresa de e-mail revista@retail-fmcg.ro sau un apel telefonic la numărul 0754.331.043

Avem nenumărate soluţii, important este ca împreună să o găsim pe cea mai potrivită: articole tip advertorial (creare de conținut B2B), inserţii în newsletter, newslettere dedicate (distribuite către 7.000 de abonaţi), bannere în interiorul newsletterelor, branding, bannere etc.

În revista retail-FMCG.ro îşi pot face publicitate:

  • producătorii, importatorii şi distribuitorii din industria FMCG
  • retailerii
  • magazinele online
  • furnizorii de servicii conexe ce se adresează zonei de retail & FMCG

Intră pe Contact şi scrie-ne un e-mail sau dă-ne un telefon. Hai să găsim împreună cea mai bună soluţie de promovare!

Estimare a costurilor

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs B2B, vă rugăm să completați formularul următor:


AdvertorialBanner top (pe toate paginile site-ului)Banner dreapta sus (prima pagina)Banner mijloc (prima pagina)Banner dreapta sus (paginile de interior)Banner dreapta jos (paginile de interior)Banner sub articole (intre articol si comentarii)Branding (in lateralele site-ului)Reclamă în interiorul Newsletter-ului