Primii câștigători ai campaniei Lyoness Shopping Treasure

Primii câștigători ai campaniei „Shopping Treasure” au fost selectați în Octombrie într-o transmisie live a Lyoness TV. Premiile în valoare totală de 125.000 de euro au fost acordate celor 2.584 de câștigători în prezența unui notar.

Marele premiu al extragerii din Octombrie a fost câștigat de un participant din Cehia. Câștigătorul, Otakar P., va primi un cadou de Crăciun în valoare de 20.000 euro. Premiul a fost înmânat într-un cadru privat de cei doi manageri ai Lyoness Cehia Praga, Andrea Trojanova și Veronika Kubecova. Echipa Lyoness.TV din Graz a înregistrat evenimentul, care va fi difuzat de Lyoness.TV (www.lyoness.tv) în data de 11 Decembrie. „Sunt copleșit” a spus Otakar P. la primirea premiului. „Când am fost anunțat telefonic despre premiu, nu mi-a venit să cred la început. Era incredibil.” a afirmat acesta, adaugând: „Pe lângă o mașina nouă, îmi voi lua și o bicicleta electrică cu care să merg în excursii.”

Ieri, 11 decembrie 2012, a avut loc a doua extragere, cea pentru luna noiembrie, a cărei principali patru câștigători, inclusiv al premiului lunii cu valoarea de 20.000 euro în numerar, sunt din România. Lista completă a tuturor câștigătorilor se poate găsi pe http://www.lyoness.net/key.

Campania Lyoness Shopping Treasure

Campania Lyoness Shopping Treasure a fost lansata in Octombrie 2012. Scopul principal al jocului este strangerea a cat mai multor chei virtuale pentru a creste sansele castigarii unuia dintre cele peste 31.000 de premii. Cheile pot fi obtinute in mai multe feluri: cumparand cu Lyoness Loyalty Merchants, participand in mini-jocurile saptamanale de pe platforma Shopping Treasure sau recomandand aceste jocuri prietenilor. Prima cheie se obtine dupa inregistrarea in competitie. Castigul total in cadrul campaniei Shopping Treasure se ridica la 2.000.000 de euro si se atribuie in cadrul a 12 extrageri lunare de 125.000 de euro fiecare si in cadrul unei extrageri anuale de 500.000 de euro. Participarea in competitie este gratuita, ca si inregistrarea ca membru Lyoness.

Mai multe informații despre campania Shopping Treasure sunt disponibile la adresa www.lyoness.net/key

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

3 comentarii la „Primii câștigători ai campaniei Lyoness Shopping Treasure”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *