Coca-Cola e alături de fanii fotbalului în cadrul EURO 2012

Coca-Cola, sponsor oficial al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, invită consumatorii să se lase cuprinși de nebunia fotbalului.Vineri, 8 iunie, cu ocazia primului meci EURO 2012, Grecia-Polonia, fanii au fost provocați să își dezlănțuie pasiunea pentru EURO 2012 și să se bucure de spiritul fotbalului, participând la promoția națională lansată cu această ocazie.

Ideea creativă a campaniei noastre este aceea că fotbalul ne transformă pe toți […]. Nimeni nu poate rămâne indiferent la frenezia unui meci de fotbal”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Senior Marketing Activation Manager SSDs Romania si Moldova.

Promoția națională «Lasă-te cuprins de nebunia fotbalului», are ca premii bilete la Euro 2012, doze Coca-Cola de colecție, în ediție limitată și mingi personalizate Euro 2012, semnate de către unul dintre jucătorii Echipei Naționale de Fotbal a României: Ciprian Marica, Răzvan Raț, Alexandru Bourceanu sau Vlad Chiricheș.

În București, în perioada Campionatului European de Fotbal Euro 2012, Coca-Cola invită fanii să demonstreze că sunt suporteri adevărați și să intre in joc cu ajutorul unei tehnologii inovatoare – Xbox Kinect. Cei care nu pot ajunge să folosească dispozitivele Xbox Kinect pe durata campaniei, vor accesa site-ul www.Coca-Cola.ro , unde își pot dezlănțui bucuria fotbalului.

În cadrul campaniei, Coca-Cola îmbină tehnologii de ultimă generație: console Xbox cu senzor Kinect și smartphone-uri care au la bază platformele Android și iOS. Astfel, tehnologia Kinect mută experiența sportivă în spațiul virtual, transformând orice suporter adevărat într-un super-fotbalist.

Cu o simplă mișcare a corpului, persoanele care interacționează cu senzorul Kinect se transformă într-unul dintre personajele din spotul TV Euro 2012. În acest mod, oricine poate intra în cea mai entuziastă galerie de suporteri Coca-Cola pentru Euro 2012!

Consolele Xbox cu senzor Kinect sunt amplasate în București, în locuri special amenajate din AFICotroceni, Băneasa Shopping City, Sun Plaza și în stațiile de metrou Obor, Piața Unirii 2 și Piața Victoriei1.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,101 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Campanii » Coca-Cola e alături de fanii fotbalului în cadrul EURO 2012
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: