Durex #LoveVille, sau competiția pentru titlul de cel mai iubăreț oraș, are cinci antrenori oficiali

Durex #LoveVille, sau competiția pentru titlul de cel mai iubăreț oraș, are loc anul acesta și în România şi reprezintă o metodă neconvențională de a genera awareness, de a crește vânzările și vizibilitatea in-store. Durex a ales pentru campania LoveVille câte un blogger oficial care va deveni antrenorul românilor la dragoste în fiecare oraş participant: București, Iași, Cluj, Timișoara și Constanța.

Campanie Durex LoveVille 2Durex Loveville este titlul pe care Durex îl va oferi unuia dintre cele 13 orașe participante, din 5 țări (Bulgaria, Grecia, Cipru, Serbia și România). Orașul care face cea mai multă dragoste va câștiga acest titlu, alături de o petrecere exclusivistă.

România este decisă să câștige, de aceea Durex a desemnat 5 bloggeri antrenori, care își vor mobiliza fanii pentru a face cât mai multă dragoste și pentru a-și arăta suportul pentru campanie în cele cinci oraşe. Fiecare like, share, comment, poză sau film publicate pe blogul „antrenorului” are un număr de puncte alocate. La finalul campaniei, vom vedea ce blogger are cei mai activi fani iubăreți, în funcție de numărul de puncte obţinute.

Cei cinci bloggeri sunt: Cristian China Birta (Bucureşti), Radu Băzăvan (Cluj), Cătălin Baciu (Iaşi), Joie Negru (Constanţa) şi Andreea Ursu-Lișteveanu (Timişoara).

Săptămânal, bloggeri vor anunța cel mai înfocat fan, ce va fi premiat cu produse Durex. La finalul campaniei, bloggerul care a avut cel mai intens antrenament (măsurat în număr de puncte acumulate) va primi titlul de Cel mai bun antrenor Durex.

Românii pot participa la competiție și pot chiar paria pe orașul câștigător, în cadrul aplicației de pe pagina de Facebook https://apps.facebook.com/durexloveville-ro/.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *