Galeria Real organizeaza evenimentul „Celebreaza Primavara”

Galeria Real cu sprijnul Henkel Romania si prin intermediul agentiei QB Promotion & Advertising, organizeaza evenimentul „Celebreaza Primavara!”

Pe 1 si 8 martie, doamnele si domnisoarele care fac cumparturi de minim 30 lei de la magazinele din galerie, pot castiga, pe baza unui scratch card, produse cosmetice Schwarzkopf sau flori care sa le vesteasca sosirea primaverii.

„In Romania, 1 si 8 martie sunt zile de sarbatoare foarte dragi. Totul respira a primavara, e timpul prospetimii, al urarilor, lalelelor si ghioceilor. Schwarzkopf si Galeria Real va astepta sa salutam impreuna sosirea mult doritului anotimp, care incepe cu zilele dedicate femeii!” – a declarat Ioana Laura Pasca Director Marketing Galeria Real.

Evenimentul va avea loc atat in Bucuresti (Berceni si in b-dul Theodor Pallady), dar si in marile orase ale tarii : Arad, Baia Mare, Constanta (1 si 2), Cluj, Deva, Galati, Oradea (1 si 2), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava si Timisoara (1 si 2).

Regulamentul campaniei este disponibil pe site www.galeriareal.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/GaleriaReal.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *