În România, ponderea plăților cu cardul în totalul plăților este de numai 4,4%. Media UE este de peste trei ori mai mare

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România – InfoCons (A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons) și MasterCard lansează Campania „Cere bonul fiscal! Plătește cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!”, în cadrul căreia vor fi acordate premii în valoare de peste 1,7 milioane de lei.

credit-card-paymentÎn perioada 1 mai – 31 decembrie 2015, toate plățile realizate la comercianți pe teritoriul României cu cardurile MasterCard și Maestro vor fi înscrise automat la extragere, iar fiecare tranzacție cu carduri contactless va intra cu șanse duble în tragerea la sorți.

Credit foto: Shutterstock

Astfel, lunar, vor fi acordate 300 premii de câte 500 lei, precum și 10 premii de câte 5.000 lei (premiile sunt în valoare netă, taxele fiind acoperite). În plus, vor avea loc două extrageri cu trei premii a câte 15.000 lei, iar de Crăciun va avea loc  o extragere specială, în cadrul căreia vor fi acordate șase premii în valoare de câte 15.000 lei.

„Cere Bonul Fiscal! este o campanie începută în urmă cu șapte ani, cu scopul de a crește gradul de conștientizare în rândul consumatorilor asupra faptului că bonul fiscal înseamnă fiscalizare, produse sigure și posibilitatea de a face o sesizare eficientă. Plata cu cardul aduce un plus acestei campanii, întrucât consumatorul obține toate aceste beneficii direct, doar plătind cu cardul, în condițiile în care comisionul aferent tranzacției este zero. Susținem plata cu cardul pentru un produs sigur, necontrafacut și pentru faptul că, astfel, consumatorul obține dovada tranzacției pentru garanția produselor. Credem că este important, ca cetățeni europeni, să conștientizăm aceste beneficii și să adoptăm o 9atitudine”, a declarat Sorin Mierlea, Președinte A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons.

Plățile cu cardul reprezintă o normalitate în țările dezvoltate, fiind preferate datorită beneficiilor precum ușurința cu care se realizează, economia de timp și siguranța tranzacțiilor, având de asemenea un impact semnificativ asupra reducerii economiei nefiscalizate. În România, ponderea plăților cu cardul în totalul plăților este, însă, de numai 4,4%, în timp ce media UE este de peste trei ori mai mare. Această campanie este modul prin care MasterCard contribuie la albirea economiei în România, explicându-le posesorilor de carduri care sunt beneficiile utilizării lor la comercianți și recompensându-i pentru plata cu cardul”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

Regulamentul concursului poate fi consultat la adresa www.mastercard.ro/promotii și www.plateste-cu-cardul.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,865 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Campanii » În România, ponderea plăților cu cardul în totalul plăților este de numai 4,4%. Media UE este de peste trei ori mai mare

Spune-ți părerea

  1. […] În România, ponderea plăților cu cardul în totalul plăților este de numai 4,4%. Media UE este… […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: