Lyoness anunta castigatorii campaniei Shopping Treasure

Primii norocosi castigatori ai campaniei Lyoness Shopping Treasure au fost selectati in data de 13 noiembrie in cea mai recenta transmisie a Lyoness TV. Primii 2.584 de vanatori de comori vor intra in posesia premiilor in valoare totala de 125.000 de euro. Castigatorii extragerilor lunare sunt anuntati in a doua marti a fiecarei luni.

Un total de 2.584 de premii incluzand 20.000 de euro, trei vouchere in valoare de 5.000 de euro si 10 vouchere in valoare de 1.000 de euro fiecare au fost acordate in prima extragere lunara a campaniei Lyoness Shopping Treasure. Extragerea, care a avut loc in studioul TV al Lyoness, a fost supravegheata de un notar. Castigatorul marelui premiu de 20.000 de euro acordat in aceasta luna este Otokar P. din Cehia.

Castigatorii celor trei vouchere Lyoness in valoare de 5.000 de euro sunt: Fotini F. din Grecia, László K. din Ungaria si Dan T. din Romania. Toti castigatorii vor fi notificati, iar numele lor vor fi publicate pe platforma Lyoness Shopping Treasure.

Ampla campanie de marketing a Lyoness se desfasoara in 14 tari europene de o luna, iar principala ei atractie este vanatoarea de comori. Scopul principal al jocului este strangerea a cat mai multor chei virtuale pentru a creste sansele castigarii unuia dintre cele peste 31.000 de premii.

Cheile pot fi obtinute in mai multe feluri: cumparand cu Lyoness Loyalty Merchants, participand in mini-jocurile saptamanale de pe platforma Shopping Treasure sau recomandand aceste jocuri prietenilor. Prima cheie se obtine dupa inregistrarea in competitie. Castigul total, numit Shopping Treasure, se ridica la 2.000.000 de euro si se atribuie in cadrul a 12 extrageri lunare de 125.000 de euro fiecare si in cadrul unei extrageri anuale de 500.000 de euro.

Despre Lyoness

Lyoness este o comunitate internationala de comercianti si clienti, precum si un program de loialitate pentru tranzactii regionale, nationale si internationale. Lyoness este activa in 29 de tari din Europa, precum si in Statele Unite, Canada, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Qatar si Africa de Sud, si in regiunea Asia-Pacific in Hong Kong, Macao, Australia, Thailanda pana in Filipine. Peste 2,4 milioane de membri folosesc avantajele Lyoness in cadrul celor 25.000 Loyalty Merchants din intreaga lume. Informatii siplimentare la www.lyoness.com.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *