Lyoness Child & Family Foundation dăruiește zâmbete copiilor

Greenfinity

Să cumpărăm şi totodată să facem fapte bune, poate deveni mai mult decât o dorinţă ipotetică, deoarece Lyoness oferă acum posibilitatea ca acest gând să devină realitate. În acest sens, nu este necesar să vă deplasaţi la magazinul Outlet al unei organizaţii caritabile, o astfel de soluţie fiind posibilă şi prin cumpărăturile obişnuite. Astfel, membrii Lyoness nu beneficiază doar de bani înapoi şi de avantajele de membru la fiecare cumpărătură, ci sprijină şi organizaţiile caritabile finanţate de Lyoness: Lyoness Child & Family Foundation (CFF), precum şi Lyoness Greenfinity Foundation (GFF).

Lyoness Child & Family Foundation a fost înfiinţată în luna mai 2008 ca organizaţie non-profit. În calitate de fundaţie caritabilă şi apolitică, organizaţia sprijină şi susţine copiii, tinerii şi familiile aflate defavorizate din întreaga lume, în domeniul educaţional. De la înfiinţarea sa şi până în prezent, organizaţia caritabilă a reuşit să transpună în practică peste 30 de proiecte caritabile, implementate în 18 ţări, în colaborare cu partenerii de la nivel local. Din Africa de Sud până în Polonia şi din SUA până în Filipine, Child & Family Foundation a dat dovadă de implicare, prin numeroase activităţi educaţionale.

Un exemplu în acest sens, este cel mai nou proiect derulat în Qunu, Africa de Sud, în colaborare cu dr. Nelson Mandela. În această localitate, fundaţia a reconstruit din temelii No-Moscow Primary School, pentru a facilita accesul copiilor la educaţie şi la posibilitatea unui viitor mai bun. De asemenea, prin intermediul proiectului „Laptop-uri XO pentru Ecole Robespierre din Paris“, elevii din capitala Franţei beneficiază de acces la un nou instrument de e-Learning. În Uromi, Nigeria, CFF oferă suport la renovarea Lyoness Foundation Holy Trinity School, iar în Parajuru, Brazilia, Child & Family Foundation susţine un proiect destinat emancipării femeilor prin care tinerele şomere beneficiază de cursuri de formare în domeniul croitoriei. În prezent, fundaţia desfăşoară numeroase astfel de proiecte, în întreaga lume.

Mai mult decât atât, Lyoness Greenfinity Foundation susţine dezvoltarea durabilă a mediului înconjurător, şi realizează la nivel mondial proiecte destinate protecţiei climei, promovând totodată valorificarea energiei regenerabile. În acest sens, Lyoness şi-a asumat această responsabilitate, motiv pentru care în cadrul companiei a fost elaborată o strategie pe termen lung privind protecţia climei, pentru îmbunătăţirea ecologică a proceselor interne. În acest scop, Lyoness a realizat în colaborare cu Universitatea Politehnică din Graz un calculator pentru a afla valorile amprentelor ecologice, destinat înregistrării şi evaluării tuturor efectelor produse de companie asupra mediului. În plus faţă de cele prezentate, se află în curs de derulare proiecte şi în Honduras, Filipine şi Austria.

Toate activităţile derulate de Lyoness Child & Family Foundation şi de Lyoness Greenfinity Foundation sunt finanţate prin intermediul cumpărăturilor realizate de membrii Lyoness. Aşada, chiar dumneavoastră faceţi un bine atunci când mergeţi la cumpărături.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *