Next_Capitall

Mazda CX-5 2015 – schimbare de atitudine. Mazda6 2015 – tehnologie de ultimă generație (P)

Mazda propune două modele 2015 – Mazda CX-5 și Mazda6 –  două facelift-uri ce s-au impus pe piaţa auto din România prin schimbarea de atitudine şi respectiv tehnologia de ultimă generaţie.

„Descoperă modelele facelift Mazda CX-5 și Mazda6, generații 2015. Totul într-un singur pachet: un design KODO evoluat prin farurile LED adaptive, jantele din aliaj de 19” cu efect Gun Metal și un nou interior premium. Beneficiezi acum de sistemul avansat de conectivitate MZD Connect cu display de 7”, o ergonomie crescută și cele mai avansate sisteme de siguranță activă i-ACTIVSENSE. În plus, Mazda6 Combi poate fi comandat în premieră cu tracțiune 4×4.

MZD Connect

Comunicare, conectivitate și divertisment în siguranță. Te conectezi ușor la smartphone prin Bluetooth, ai acces la muzică, știri, podcast-uri și posturi radio prin aplicația Radio Aha, navighezi ușor spre orice destinație și ai acces la un set complet de aplicații de confort și de întreținere a autovehiculului.”(Echipa Mazda)

Mazda CX-5 2015

Mazda-cx5SUV-ul CX-5 primește în 2015 numeroase elemente noi, printre care se regăsesc faruri cu tehnologie LED, un interior complet nou, cu sistemul de conectivitate smartphone MZD Connect, o gamă variată de tehnologii noi de siguranță activă și motorizarea SKYACTIV-G pe benzină de 2.5l.

Exteriorul CX-5 2015 integrează o nouă grilă frontală, alături de un spoiler redesenat, care sunt încadrate de noile faruri adaptive cu blocuri individuale LED. Similar limuzinei Mazda6 și CX-5 poate fi comandat în două culori complet noi: Gri Titanium Flash și Argintiu Sonic.

La interior CX-5 2015 oferă unul dintre cele mai mari spații din clasă, scaune cu o structură optimizată, pentru un plus de confort, și un bord complet nou.

CX-5 2015 poate fi comandat cu 5 variante de motorizare: benzină G165, G160 și G192 şi diesel CD150 și CD175. Sistemul de tracţiune integrală este de generație nouă şi include, în premieră, un sistem de avertizare în cazul pierderii aderenței roților din față. Consumul combinat, în varianta de echipare cu tracţiune faţă și transmisie manuală, pentru motorizarea pe benzină G165 este de 6l/100 km, iar pentru motorul diesel CD 150 de doar 4,6l/100 km. Toate motorizările respectă normele Euro 6.

Preţuri – pornind de la 22.590 € (TVA inclus).

„Poate o mașină să fie puternică și eficientă în același timp? Noi credem că nicio mașină nu trebuie să fie altfel. Un consum de 4,6 l/100km și emisii scăzute de CO2 de doar 119 g/km, fără să compromită plăcerea de a conduce. Testează Challenger-ul” (Echipa Mazda)

Mazda6 2015

2015mazda6action26sdnMazda6 2015 vine cu schimbări importante față de varianta anterioară iar principalele noutăți includ un exterior restilizat, un interior complet nou, o suită de tehnologii noi de siguranță activă și tracțiune integrală.

Primele elemente noi care vor putea fi observate la Mazda6 2015 sunt farurile adaptive cu tehnologie LED care integrează și un sistem de ultimă generație de control automat al fazei lungi, precum și blocuri separate LED pe fiecare far, controlate individual. Farurile încadrează o nouă grilă frontală și o bară redesenată și includ proiectoare de ceață LED. Mazda6 2015 va putea fi comandată și în două culori complet noi. Gri Titanium Flash și Argintiu Sonic.

Interiorul versiunii 2015 a limuzinei nipone prezintă o planșă de bord complet nouă. Aceasta oferă acum un display tactil de 7 inci în partea superioară a consolei centrale, un afișaj head-up display, noi caracteristici de infotainment, scaune spate încălzite, precum și frâna de parcare electrică, o premieră pentru Mazda.

Mazda6 2015 – sedan şi combi – poate fi comandată în 5 variante de echipare care pornesc de la o versiune de bază cu un pachet generos de dotări și ajung până la un de top cu o gamă variată de echipamente premium.

Sub capota modelului se va putea alege dintre 5 motorizări: benzină G145, G165 și G192 şi diesel CD150 și CD175. Varianta combi, echipată cu motorizarea diesel SKYACTIV-D poate fi comandată cu noua generație de tracțiune integrală Mazda, care include, în premieră în clasă, un sistem de avertizare în cazul pierderii aderenței roților din față, și prezintă un consum combinat de doar 5,2l/100 km (pentru CD 150). Toate motorizările respectă normele Euro 6.

Preţuri pornind de la 22.090 € (TVA inclus)

„Design cu atitudine, un interior confortabil, complet nou, motorizări puternice și economice și un pachet de dotări bogat, încă de la echiparea de bază. Aceasta este mașina pe care ai așteptat-o. Urcă-te la volan!” (Echipa Mazda)

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Campanii » Mazda CX-5 2015 – schimbare de atitudine. Mazda6 2015 – tehnologie de ultimă generație (P)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: