Evensys a lansat Romania Back To Business – cea mai importantă sursă de informații pentru comunitatea locală de Marketing, PR și Digital

Evensys, o companie cu peste 14 ani de experiență în planificarea și organizarea evenimentelor de business, a lansat Romania Back To Business – cea mai importantă sursă de informații pentru comunitatea locală de Marketing, PR și Digital.

În plină criză Covid-19, într-un moment în care multe afaceri întâmpină provocări serioase, Evensys lansează primul portal de marketing, comunicare și digital care își propune să găsească soluții și idei pentru comunitatea de business locală – România Back to Business.

„Publicul larg are nevoie de comunicarea și informarea companiilor în timpuri dificile. Oamenii sunt mai atenți acum la noutăți și petrec mai mult timp consumând media. În perioada aceasta, prezența pe web a crescut pentru 37% dintre români, consumul de TV clasic pentru 27% dintre români, iar utilizarea social media pentru 30%.

Românii vor să simtă alături de ei brand-urile lor preferate. Sunt atenți la implicarea companiilor și le recompensează cu bunăvoință pe cele care sunt responsabile. Un studiu Kantar ne spune că doar 4% dintre români doresc ca brandurile să își oprească sau să reducă publicitatea, spre deosebire de 8% dintre consumatorii chestionați la nivel global.

Publicul așteaptă mesaje empatice, transparente și mai ales pe un ton liniștitor. La rândul lor, oamenii de marketing și antreprenorii au nevoie de informații utile pentru a crea percepții pozitive și legături puternice cu clienții lor.

Cei care vor opri publicitatea vor pierde din share of mind. Cei care vor comunica prin conexiuni emoționale puternice și pe baza unor valori comune cu cele ale consumatorilor vor triumfa.

Vă invităm să ne urmăriți pe România Back to Business și să ne oferiți feedback-ul și bunăvoința voastră. Suntem cu toții prinși în vârtejul momentului” (Cristian Manafu – Managing Partner Evensys).

România Back to Business www.backtobusiness.ro

Site-ul www.BacktoBusiness.ro este susținut de Kiss FM , Rock FM , Magic FM și recomandat de IAB România.

Evensys

Evensys este o companie de planificare și organizare de evenimente business-to-business, ce oferă participanților săi accesul la informații esențiale și interactive, analize amănunțite despre provocările cu care se confruntă industria business din România și Europa Centrală și de Est.

Printre responsabilitățile Evensys se numără: planificarea, conceperea programului, promovarea, realizarea serviciilor creative, managementul înregistrării și găzduirea a peste 20 de forumuri, conferințe, seminarii și întâlniri de networking, pe parcursul unui an.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *