Macfrut_Digital

Revista retail-FMCG.ro susține trupa Dance World

Dance World este o trupă de dans modern formată din copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 18 ani care a reprezentat România la numeroase concursuri internaţionale de dans unde a abţinut premii importante.

Dance World va reprezenta şi în acest an România la Cupa Mondială de Dans de la Brighton, UK din luna iulie, unde vor participa 18.000 de concurenţi din 30 de ţări. La ultima participare de la Cupa Mondială de Dans de la Paris, în 2011, copiii au luat locul 6, iar anul trecut, în luna noiembrie, au luat 3 locuri 1, un loc 2 şi două locuri 3 la Festivalul Internaţional de Dans „Dance Fest Novi Sad” din Serbia. Unul dintre dansuri a fost selectat în top 15 cele mai bune coregrafii din cele peste 1.000 participante în concurs.

Revista retail-FMCG.ro susţine aceste tinere talente şi este alături de trupa Dance World la Cupa Mondială de Dans de la Brighton din luna iulie.

Dace World este foarte aproape de altă mare performanţă: calificarea în marea finală a emisiunii-concurs România Dansează de la Antena 1. Duminică, 28 aprilie 2013, începând cu ora 20.30, Dance World va evolua în prima semifinală, de unde se vor califica 4 momente din 12 în marea finală din 19 mai.

Revista retail-FMCG.ro susţine trupa Dance World la România Dansează şi vă invită să-i votaţi la 1313 cu textul „Dance World”, dacă vă va plăcea momentul lor!

300x300

Parteneri Dance World: Algernon, VBS – Business Solutions şi Blogal Initiative

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,040 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Promovare online » Revista retail-FMCG.ro susține trupa Dance World

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: