Next_Capitall

Laboratorul Verde al Reciclării – un proiect inițiat de către Eco-Rom Ambalaje și real,- Hypermarket

Eco-Rom Ambalaje și real,- Hypermarket invită copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani să descopere, într-un mod inedit, importanța procesului de colectare separată a deşeurilor de ambalaje în Laboratorul Verde al Reciclării.

Laboratorul Verde al Reciclării va ajunge în fiecare sfârşit de săptămână al lunii iulie, între orele 10.00-14-00 şi 17.00-20.00, în parcările real,- Hypermarket din Bucureşti, conform următorului program:

real,- Vitan: 06-07 iulie

real,- Pallady: 13-14 iulie

real,- Berceni: 20-21 iulie

real,- Cotroceni: 27-28 iulie

Laboratorul Verde al Reciclării este un autocar echipat cu tehnologie de ultimă generație, adaptat preferințelor celor mici. Curioşii care vor trece pragul laboratorului vor avea parte de o mulțime de surprize: o animaţie 3D, un joc de echipă pe tablete PC şi o demonstraţie de colectare separată în zona numită Cubul Magic.

Totodată, părinţii sunt răsplătiţi de real,- Hypermarket cu TVA-ul înapoi direct pe bon dacă achiziţionează, în acest interval de timp, jucării, biciclete, triciclete, role şi skateboard-uri.

Mai mult, cei mici vor putea câştiga numeroase alte premii la concursul – “Eco-Rom Ambalaje şi real,- Hypermarket te invită să te fotografiezi cu Laboratorul Verde al Reciclării” – desfășurat pe paginile de facebook Eco-Rom Ambalaje, Bucătar real,- sau Academia de Rechizite.

Pentru a intra în posesia premiilor, participanții trebuie să devină fani ai uneia dintre cele trei pagini de Facebook înscrise în concurs și să publice o fotografie alături de Laboratul Verde al Reciclării sau de R-ECO în zilele de sâmbătă, duminică şi luni până în ora 14:00. Cine adună cele mai multe „voturi” până luni la ora 17:00 câștigă un premiu eco.

Eco-Rom Ambalaje va oferi 12 premii pe toată perioada concursului, respectiv 3 premii pe săptămână, acestea constând în: 6 kit-uri eco de vară (minge de plajă, brăţară flexibilă şi frisbee) şi 6 sacoşe de colectare separată.

Proiectul naţional Laboratorul Verde al Reciclării a fost lansat în septembrie 2012 și s-a continuat până în iunie 2013. Caravana a ajuns în mai multe oraşe din ţară și a implicat peste 10.000 de elevi de clasa a III-a. Proiectul va continua și pe durata anului școlar 2013/2014.

Print

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Stirea verde » Laboratorul Verde al Reciclării – un proiect inițiat de către Eco-Rom Ambalaje și real,- Hypermarket

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: