În data de 19 mai a avut loc a 26-a ediție a Crosului Universității București cora Lujerului Challange

În data de 19 mai, iubitorii sportului în aer liber, au avut ocazia de a participa la cea de-a 26-a ediție a Crosului Universității București cora Lujerului Challenge. Revista Retail-FMCG.ro a fost partener media al evenimentului.

coraCrosul a fost organizat în parteneriat, de către cora Lujerului, Universitatea București, prin Departamentul de Educație Fizică și Sport, agenția Erka Synergy Communication și Consiliul General al Primăriei București.

Evenimentul care a reunit aproximativ 3000 de alergători, a avut pe lângă componența sportivă și educațională, o componența umanitara. Înscrierile au fost gratuite, însă participanții au putut face donații către Asociația M.A.M.E., asociație care desfășoară campanii și evenimente pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

În fiecare an, evenimentul promovează o viață sănătoasă, prin practicarea sportului și a mișcării, în rândul tinerilor și nu numai. Și anul acesta, categoriile la care participanții s-au putut înscrie au fost: copii cu vârste cuprinse între 6-11 ani, adolescenți cu vârste cuprinse între 12-18 ani, studenți ai Universității București și studenți Erasmus, seniori, cu vârste cuprinse între 19-41 de ani, angajați ai Universității București și cora Lujerului, veterani cu vârste de 42 și peste 42 de ani.

Premiile au fost substanțiale, iar festivitatea de premiere a finaliștilor s-a ținut în parcarea magazinului cora Lujerului. După premierea participanților, a avut loc tombolă tradițională, în urmă căreia o fericită participanta la cros a câștigat o bicicletă, sponsorizată de cora Lujerului.

Sponsorii acestui cros sunt: Asociația Municipală Sportul pentru Toți, Avon, Asociația Română de Padbol, CEDES Cercetare-Dezvoltare, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Divertiland, Fitbit, Generali, Hama, Oriflame, JSP, Primăria Sectorului 5, Primăria Sectorului 6, WorldClass.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,081 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » În data de 19 mai a avut loc a 26-a ediție a Crosului Universității București cora Lujerului Challange

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandari
%d blogeri au apreciat: