85 de magazine dm în România. Obiectiv dm: deschiderea propriului depozit central

dm drogerie markt încheie un an de succes și își continuă activitatea de extindere. Pe 27 octombrie se va deschide un nou magazin în București, cel de-al 85-lea, în cadrul Veranda Shop & Stay Obor.

dmÎmpreună cu Germania, compania mamă, dm drogerie markt a realizat o cifră de afacere de 9,708 miliarde Euro și a încheiat anul cu 3.349 de magazine. În Europa, peste 56.537 de angajați fac parte din comunitatea dm, din care 17.647 în Austria și țările CEE.

Grupul dm drogerie markt Austria și CEE încheie anul financiar 2015-2016 cu 1.524 de magazine (Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia-Herțegovina, România, Bulgaria și Macedonia) și o creștere de 8,1%, ajungând la o cifră de afacere de 2,212 miliarde Euro.

Anul 2015-2016 a fost unul activ, rețeaua de magazine dm s-a extins și în zona Moldovei unde a deschis: 4 magazine în Iași și unul în Suceava. Au fost deschise, în total, 14 noi magazine ceea ce ne-a ajutat să facem un pas mare către cel de-al 100-lea magazin în România. Începutul de an fiscal 2016/2017, care a început pe 1 octombrie, pentru dm este marcat de 5 deschideri (București Veranda, București Perla, Constanța City Park, Timișoara Iulius Mall, Câmpina). Printre obiectivele acestui an se numără și deschiderea propriului depozit central, care va avea în primă fază o suprafață de 6.000 m2 la care se adaugă spațiul pentru birouri de 2.460 m2.” declară Mag. Milan RADIN M.B.A., administrator și director general dm drogerie markt România.

dm drogerie markt intră în categoria celor mai puternice magazine de retail specializate în beauty, wellness, baby şi uz casnic şi aduce în România o gamă proprie de produse (Balea, babylove, Sundance, etc.) de calitate. Echipa dm stă la dispoziţia clienţilor oferindu-le consiliere în alegerea produselor potrivite nevoilor lor şi demonstrează că şi ceea ce este accesibil poate fi bun. Succesul de care se bucură dm se bazează pe faptul că toată atenţia se concentrează în jurul oamenilor – atât clienţi cât şi angajaţi.

dm drogerie markt România își continuă extinderea. În prezent, există 84 magazine deschise în Timişoara (6), Bucureşti (21), Cluj Napoca (5), Galaţi (3), Braşov (5), Constanţa (2), Sibiu (2), Târgu-Mureş (3), Râmnicu Vâlcea, Oradea (2), Piteşti, Ploieşti (3), Iași (4), Arad, Deva, Brăila, Reşiţa, Buzău, Petroșani, Lugoj (jud. Timiş), Giurgiu, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Târgovişte, Turda, Bistriţa, Craiova (2), Alba Iulia, Focșani, Bacău, Zalău, Satu Mare, Sighișoara, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Alexandria și Suceava.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » 85 de magazine dm în România. Obiectiv dm: deschiderea propriului depozit central
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: