Ahold Delhaize impune furnizorilor condiții noi de achiziție cu efect retroactiv

În urma fuziunii dintre celor două companii, grupul Ahold Delhaize va impune furnizorilor internaționali majori o reducere a prețurilor de achiziție și un bonus de integrare. Noile condiții vor fi puse în aplicare, cu efect retroactiv, de la 1 ianuarie 2016, menționează publicația franceză Gondola.

Ahold DelhaizeFuziunea dintre Ahold si Delhaize a dovedit eficiență imediată, iar noul grup format lucrează în prezent la omogenizarea contractelor cu toți furnizorii celor două companii. Ahold Delhaize solicită o reducere a prețurilor de achiziție cu efect retroactiv, precum și un bonus de integrare, conform declarațiilor primite de la o parte dintre furnizorii celor două companii.

„Ahold Delhaize a solicitat noile condiții și bonusul de integrare ce vor fi plătite de către producător. Noile condiții se aplică cu efect retroactiv de la data de 1 ianuarie a acestui an.”, declară un furnizor ce a dorit să își păstreze anonimatul. Discuțiile sunt în egală măsură în curs și cu furnizorii privind existenţa unui singur bonus de rectificare a condițiilor diferite de achiziție ce erau valabile înainte de luarea acestei decizii.

Ahold Delhaize confirmă faptul că a purtat discuții cu un număr limitat de furnizori internaționali majori, dar a refuzat în continuare să comenteze cu privire la conținutul acestora.

Noua companie Ahold Delhaize a fost creată în urma fuziunii dintre Ahold și Grupul Delhaize și finalizată în data de 23 iulie 2016. Noua companie, Ahold Delhaize, devine unul dintre cele mai mari grupuri de retail la nivel mondial, un lider pe segmentul de supermarket și comerț online, în topul companiilor de retail sustenabil.

Cu o istorie începută în urmă cu 150 de ani, Ahold Delhaize include 22 de mărci locale care servesc peste 50 de milioane de consumatori în fiecare săptămână în 11 țări, cu o forță de muncă a peste 375.000 de asociați. Mega Image, cel mai mare lanț de supermarketuri din România, anterior parte din grupul Delhaize, devine membru al noului grup Ahold Delhaize.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,070 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Ahold Delhaize impune furnizorilor condiții noi de achiziție cu efect retroactiv
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: