Ahold Delhaize susține expansiunea în SE Europei. Mega Image va deschide magazine la Cluj-Napoca

Ahold Delhaize susţine expansiunea în SE Europei, iar în România, plănuiește ca în 2017 să deschidă magazine Mega Image în orașul Cluj-Napoca, conform IGD.

Mega ImageDick Boer, directorul executiv al companiei Ahold Delhaize, împreună cu membrii managementului, discută în această perioadă planurile de expansiune pentru România, Grecia și Serbia.

Mega Image va menține ritmul de expansiune pe piața din România și în 2017, după adăugarea celor 50 de magazine în anul 2016, conform informaţiilor din presa locală.

Principalul demers în procesul de expansiune al companiei în 2017, include deschiderea primelor magazine Mega Image în orașul Cluj-Napoca, aceasta fiind prima mişcare de expansiune pe o rază mai mare de 250 km față de București, regiune unde sunt concentrate majoritatea magazinelor cu cele 2 branduri de retail: Mega Image şi Shop&Go.

Retailerul Ahold Delhaize consideră că extinderea magazinelor pe tot teritoriul țării va fi stabilizată pe termen scurt, prin adăugarea altor orașe, ceea ce va spori creșterea vânzărilor.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 527 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (229), Shop&Go (296), Gusturi Româneşti (2).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *