Ahold Delhaize are un nou CEO pentru Europa

Grupul de retail Ahold Delhaize, operatorul rețelei de magazine Mega Image din România, a anunțat că Wouter Kolk va prelua cu 3 luni mai devreme funcția de CEO Ahold Delhaize Europe și Indonezia.

Ahold Delhaize„Suntem încântați de faptul că Wouter a început cu trei luni mai devreme decât era planificat inițial, pentru a se pune la punct mai devreme cu planurile noastre și cu oportunitățile de creștere pe care le avem în Europa”, a declarat Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize.

Frans Muler a continuat: „Sub conducerea lui Wouter, ne vom concentra pe sprijinirea marilor branduri locale, oferind strategii adaptate specificului local, construind capabilități scalabile și economisind pentru clienții noștri”.

În plus, Wouter Kolk va contribui la oportunitățile din piețele europene, unde retailerul este prezent, legate de digitalizare și e-commerce dar și de achiziții, precum și la exploatarea de perspective noi pentru operațiunile din regiune, fololosindu-și experiența pe care o are în aceste domenii.

Wouter va fi susținut de o echipă dedicată, alcătuită dintr-un Chief Financial Officer, un Chief Human Resources Officer și un Head of Strategy. Ahold Delhaize recrutează în prezent pentru aceste poziții.

Ahold Delhaize

Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente, are o rețea ce cuprinde în prezent peste 6,500 de magazine la nivel mondial și peste 370.000 de angajați, care servesc peste 50 de milioane de consumatori în fiecare săptămână în 11 țări.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mare lanţuri de supermarketuri din România, din punct de vedere al numărului de magazine, cu o reţea ce cuprinde în prezent 630 de unitți în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timisoara,  Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go și Gusturi Românești.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,072 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Ahold Delhaize are un nou CEO pentru Europa
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: