Ahold Delhaize a menționat România în raportul anual ca influențator pentru creșterea vânzărilor la nivel global

Grupul de retail Ahold Delhaize, din care face parte şi reţeaua Mega Image, a menționat România în raportul anual pentru 2016 ca influențator pentru creșterea vânzărilor la nivel global, datorită creșterii considerabile a cifrei de afaceri în 2016. 

Concept Store Barbu Vacarescu 2Grupul Ahold Delhaize a anunțat la începutul lunii martie rezultatele financiare atât pentru ultimul trimestru, cât și pentru întreg anul 2016, afirmând că în Europa Centrală și de Sud-Est, creșterea vânzărilor se datorează României, unde retailerul operează rețeaua de magazine Mega Image.

Grecia, Republica Cehă și România au raportat marje de operare mai mari decât în alți ani, în timp ce rata Serbiei a scăzut considerabil. Creșterea la nivel global a fost determinată în principal de Grecia și România, țări care au raportat creșteri mult mai mari decât în 2015, mai precis, Grecia cu 0,7 % și România cu 0,6%.

Vom continua să dezvoltăm rețeaua de supermarketuri pe care se bazează afacerea noastră și vom încerca creșterea permanentă a vânzărilor, în special în România (Mega Image a depășit pragul de 500 de magazine) şi Grecia. De asemenea, Mega Image investește continuu în conceptele sale inovatoare, cum ar fi „Gusturi Românești“, rețea care vinde exclusiv produse românești din propria marcă a retailerului, tradiționale, autentice și de înaltă calitate.” a declarat conducerea companiei Ahold Delhaize în raportul anual al companiei.

Mega Image este unul dintre retailerii de produse alimentare cu cea mai rapidă dezvoltare din România. În 2016, compania Ahold Delhaize a deschis 16 supermarketuri și 44 de magazine de proximitate sub brandul Mega Image, cu o medie de o deschidere la fiecare 6 zile.

Anul 2016 a însemnat pentru grupul Ahold Delhaize alăturarea a două mari business-uri de retail prin care s-a creat unul dintre cele mai mari grupuri de retail din lume.

Grupul Ahold Delhaize operează în România o rețea de 534 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanești.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Ahold Delhaize a menționat România în raportul anual ca influențator pentru creșterea vânzărilor la nivel global
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: