Ahold Delhaize: România a înregistrat o creștere a vânzărilor de 11,9% în primul trimestru al anului 2018

Grupul de retail Ahold Delhaize, din care face parte şi reţeaua Mega Image, a menționat România în raportul pentru primul trimestru al anului 2018 cu o creștere a vânzărilor de 11,9%.

Ahold DelhaizeAhold Delhaize, unul dintre cei mai importanţi retaileri mondiali, cu peste 20 de branduri locale de top, prezente în 11 țări, a continuat să înregistreze performanțe puternice în primul trimestru al anului 2018, odată cu creșterea vânzărilor și îmbunătăţirea marjelor comerciale.

Suntem mulțumiți de performanțele noastre pentru primul trimestru, arătând executarea strategiei noastre Better Together continuă să dea roade, înregistrând creșteri ale vânzărilor și sinergii în cadrul afacerii.”a declarat Dick Boer, CEO Ahold Delhaize.

În Europa Centrală și de Sud-Est, Ahold Delhaize a înregistrat o creștere a vânzărilor nete de 2,6% la cursurile de schimb constante, ajungând la 1.441 milioane de euro. Creșterea vânzărilor nete în primul trimestru a rezultat din creșterea comparabilă a vânzărilor cu 0,4% și deschiderea a 115 magazine față de anul trecut. În Grecia s-au înregistrat scăderi ale vânzărilor din cauza mediului competitiv.

România a raportat o creștere comparabilă a vânzărilor de 11,9%. Mega Image a continuat să se extindă rapid, atât în București, cât și în alte orașe.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este are cu o reţea ce cuprinde în prezent 601 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,037 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Ahold Delhaize: România a înregistrat o creștere a vânzărilor de 11,9% în primul trimestru al anului 2018
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: