Mandatul lui Alexandre Bompard de CEO al Grupului Carrefour a fost reînnoit până în 2026

Consiliul de Administrație al Grupului Carrefour a decis, în unanimitate, să propună lui Alexandre Bompard reînnoirea mandatului său de CEO al grupului. Această propunere vine înainte de Adunarea Generală a Acționarilor, care va avea loc în data de 26 mai 2023, decizie luată pentru a se alinia cu calendarul planului strategic „Carrefour 2026”. Mandatul său, care urma să se încheie după Adunarea Generală a Acționarilor din 2024, va fi reînnoit pentru încă trei ani, până la Adunarea Generală a Acționarilor din 2026.

Alexandre Bompard deține funcția de Președinte și Director Executiv al Grupului Carrefour din 18 iunie 2017, iar în plus prezidează și Fundația Carrefour din 8 septembrie 2017.

„Consiliul de Administrație a examinat principalele provocări cu care se va confrunta Grupul în anii următori în ceea ce privește planul strategic „Carrefour 2026”.

Pentru a aborda cu succes provocările enumerate în plan și pentru a ne asigura că Grupul continuă să performeze și să-și mențină angajamentele și calitatea guvernării sale, Consiliul de Administrație, care s-a întâlnit pe 23 martie 2023 într-o sesiune executivă, a dorit reînnoirea mandatului lui Alexandre Bompard, astfel încât acesta să continue până în 2026,” a declarat Stéphane Israël, Lead Independent Director.

Alexandre Bompard, CEO Carrefour„Sunt onorat de încrederea pe care Consiliul de Administrație mi-a acordat-o. Aceasta poate conta pe determinarea mea de a continua să urmărim ambițiile noastre în ceea ce privește performanța economică și financiară, precum și de a ne menține angajamentele noastre de CSR.

Voi fi de neclintit în urmărirea tuturor obiectivelor stabilite în cadrul planului strategic Carrefour 2026, lucrând alături de cei 500.000 de oameni care fac parte din Grup, având la bază un sistem riguros de guvernare,” a declarat Alexandre Bompard.

Carrefour Group

Cu o rețea multi-format de peste 14.000 de magazine în aproape 40 de țări, Grupul Carrefour este unul dintre cei mai importanți retaileri de produse alimentare din lume. Retailerul a înregistrat vânzări brute de 90,8 miliarde EUR în 2022.

Rețeaua sa de magazine angajează peste 335.000 de oameni care contribuie la transformarea Carrefour în liderul mondial în tranziția alimentară pentru toată lumea, oferind tuturor acces la alimente de înaltă calitate, la prețuri accesibile în fiecare zi, în toate magazinele. În total, peste 500.000 de oameni lucrează în companie, în întreaga lume.

În România, Carrefour operează peste 400 de magazine Carrefour, Market, Express și Supeco și ocupă a doua poziție ca evoluție a cifrei de afaceri pe plan european, în 2022, cu o creștere de 9% în termeni comparabili (LFL).


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *