Amazon a lansat un serviciu de livrare gratuit pentru zona de business în SUA și Germania

Amazon a lansat un serviciu de livrare pentru companiile cu mai mulți utilizatori din SUA și Germania și le oferă nelimitat livrare gratuită pentru articolele eligibile.

Bento AmazonBusiness Prime Shipping combină selecția largă de produse disponibile pentru clienții Amazon Business, cu viteza și confortul pe care clienții le-au cunoscut și iubit de la Amazon Prime. Suntem încântați să introducem un program de transport maritim conceput pentru a răspunde nevoilor companiilor pentru a face achizițiile B2B chiar mai ușoare„, a declarat Greg Greeley, vicepreședinte al companiei Amazon Prime.

Credit foto: Shutterstock

Business Prime Shipping le permite companiilor cu mai mulți utilizatori să își simplifice în continuare procedurile de achiziții și să se bazeze din ce în ce mai mult pe Amazon Business. Clienții pot obține livrare rapidă nelimitată în întreaga lor organizație pe o gamă largă de produse, menținând în același timp o vizibilitate sporită a achizițiilor de afaceri„, a declarat Prentis Wilson, vicepreședinte al companiei Amazon Business.

Clienții Business pot să se înscrie pentru un număr anual de membri ai Business Prime Prime, bazați pe numărul de utilizatori din contul lor de afaceri: 499 dolari pentru până la 10 utilizatori, 1 299 dolari pentru până la 100 de utilizatori și 10 099 dolari pentru peste 100 de utilizatori. Odată ce clientul selectează calitatea de membru adecvat, toți utilizatorii din cont vor primi un e-mail prin care îi vor anunța că Business Prime Shipping a fost activată. Orice utilizator nou adăugat la un cont existent Business cu Business Prime Shipping va primi automat calitatea de membru.

Amazon Business

Amazon Business este o piață care combină selecția, confortul și valoarea clienților care au ajuns să cunoască și să iubească platforma, cu noi caracteristici și beneficii unice adaptate nevoilor companiilor. Amazon Business oferă acces ușor la sute de milioane de produse – totul de la echipamente IT și echipamente pentru laboratoare şcolare la echipamente pentru zona de food-service. Clienții din segmentul de afaceri Amazon se bucură, de asemenea, de o varietate de beneficii, printre care se numără stabilirea unor prețuri B2B speciale, o piață cu mai mulți vânzători, conturi de afaceri pentru un singur utilizator sau pentru mai mulți utilizatori, Business Prime Shipping, fluxul de aprobare, integrarea sistemului de achiziții, suport specializat pentru clienți și multe altele.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Amazon a lansat un serviciu de livrare gratuit pentru zona de business în SUA și Germania
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: