Angajații Auchan Retail România au început înscrierile pentru vaccinarea voluntară

Auchan Retail România a înscris toți angajații care doresc să se vaccineze în etapa a II-a pe listele primăriilor aferente, încă din perioada 8 – 15 ianuarie 2021.

Auchan

Începând din 18 ianuarie 2021, retailerul a primit acces în platforma oficială pentru înrolare, iar din 20 ianuarie angajații se programează în centrele de vaccinare asociate la nivel local.

Toți angajații AuchanAuchan din țară – din magazine, platforme logistice și birouri, care și-au manifestat în mod voluntar dorința de a se vaccina împotriva SARS-Cov-2, se vor înrola în perioada următoare, industria alimentară fiind un domeniu esențial, iar angajații săi prioritari la vaccinare în valul II. 

Adina Nanu, Director Resurse Umane și Transformare:

Compania Auchan a încheiat toate etapele necesare de înscriere, conform procedurii de utilizare a platformei naționale de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19, astfel încât, toți angajații care și-au exprimat deja dorința de a se vaccina și ale căror date sunt încărcate în platforma de vaccinare, au posibilitatea de a se programa.

Menționăm că vaccinarea este un proces voluntar și personal, iar noi am creat contextul necesar simplificării și derulării acesteia în condiții optime pentru angajați. Acțiunea se adaugă planului complex de măsuri de protecție sanitară pe care l-am pus în aplicare, în toată această perioadă, inclusiv certificarea Safe Guard obținută, astfel încât clienții să se simtă în siguranță atunci când își fac cumpărăturile la Auchan.

Încă de la începutul pandemiei, siguranța clienților și a angajaților a fost prioritară pentru Auchan. Compania s-a adaptat constant tuturor reglementărilor și a extins permanent planul de măsuri de protecție pentru a-i proteja cât mai bine pe cei care trec zilnic pragul magazinelor și spațiilor gestionate de retailer. Aceste măsuri sunt active și în prezent, iar de anul trecut Auchan Retail România deține și certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19, în toate spațiile Auchan – magazine, depozite logistice și birouri, inclusiv pregătirea comenzilor online.

Auchan Retail România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, o rețea de 34 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 25 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro, retailerul prezintă clienților peste 25.000 de produse. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de retailer dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. 


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *