Finala Arena Bucătarilor, competiţie culinară organizată de Selgros, va avea loc pe 18 noiembrie

Finala celei de-a noua ediții „Arena Bucătarilor” va avea loc la București, pe 18 noiembrie 2017, în pavilionul Selgros, sectorul C6, din cadrul târgului RomHotel la Romexpo.

SelgrosÎn finala competiției Arena Bucătarilor s-au calificat opt concurenți, toți bucătari profesioniști, care își vor disputa marele premiu. Acesta constă în participarea, anul viitor, la competiția internațională Les Chefs en Or de la Paris. Vor fi acordate și numeroase alte premii, pe categorii.

Cei opt finaliști ai competiției Arena Bucătarilor 2017 sunt:

  • Vasilică Marinică Bejenaru – Restaurant Coresi Business Lunch – Brașov
  • Roxana Blenche – La Strada Bistronomie – Brașov
  • Gheorghe Bulbuc – Restaurant Chef Galerie – Iași
  • Emanuel Mocan – Meron Victoriei – București
  • Daniel Nistor – Kasho Lounge – Brașov
  • Gheorghe Rusu – Reastaurant Boema – Bacău
  • Laszlo Szabolcs – Gio San’tu Pub – București
  • Cesar Alonso Velasquez Baez – 5ensi – București

Pregătește-ți lista cu produsele preferate, urmează Black Friday, vineri, 17 noiembrie!

Finala și festivitatea de premiere a câștigătorului acestei competiții devenite o tradiție este punctul culminant al unei serii de evenimente organizate în contextul participării Selgros Cash & Carry la RomHotel. Această serie mai include competiția Arena Bucătarilor Juniori, inclusiv festivitatea de premiere, dar și show-uri culinare și de wine-pairing susținute de chefi de prestigiu precum Victor Melian, Ioan Florescu, Nico Lontras, Marc Galais, Ciprian Nicolescu și Dan Iordan, alături de sommelierii Mihai Tomescu și Sergiu Nedelea.

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România. Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionaţi Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

Selgros Cash&Carry

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 21 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa și Bistrița.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *