Mii de articole pentru școală, inclusiv din plastic reciclat, în cadrul Back to school Auchan

Auchan a extins gamele de rechizite ecologice în 2021 și donează 10% din vânzările acestora pentru susținerea educației. Problemele climatice tot mai acute, alături de implicarea constantă și durabilă a Auchan pentru sustenabilitate și protejarea mediului, au determinat extinderea gamelor de produse marcă proprie realizate din plastic reciclat puse la dispoziția elevilor și studenților din România. Astfel, în 2021, numărul de produse de acest fel a crescut cu 50% față de anul trecut.

auchan

Peste 2000 de produse în gama Back to School lansată de Auchan

Pentru cei care au nevoie de rechizite, acum la început de nou an școlar, peste 2000 de produse – ghiozdane, instrumente de scris, de desenat, caiete, cărți și multe altele, sunt disponibile în hipermarketurile Auchan și pe www.auchan.ro la prețuri cu adevărat avantajoase. Auchan este recunoscut ca o destinație pentru marile operațiuni sezoniere, iar Back to school se înscrie la loc de cinste în rândul acestora, atât prin lărgimea gamelor, cât și prin calitate, noutăți, tendințe, responsabilitate și raport calitate/preț.

  • Peste 2000 de articole pentru școală, în total
  • 700 de instrumente de scris și desenat
  • 300 de ghiozdane și penare
  • 280 de caiete tematice și blocuri de desen

Toate gamele pregătite pentru începerea noului an școlar includ modele creative și atractive, precum și licențe inspirate din cele mai populare desene animate sau povești pentru copii, adaptate tuturor grupelor de vârstă, cu precizarea că stocurile și colecțiile sunt limitate.

Modernizarea unui liceu din județul Bacău

În acest an, Auchan donează 10% din vânzările gamei de papetărie marcă proprie eco-friendly pentru a sprijini modernizarea unui liceu din județul Bacău. Astfel, printr-un parteneriat cu Organizația Narada, compania susține financiar mobilarea claselor Liceului Tehnologic „Jaques M. Elias” din  localitatea Sascut, contribuind la crearea unui mediu de învățare adecvat pentru cei peste 400 de elevi ai unității școlare.

Back to school Auchan are porțile deschise până pe 21 septembrie în toate hipermarketurile din România și pe www.auchan.ro. Pentru comenzile plasate până în ora 12.00 se asigură, în aceeași zi, ridicarea produselor din magazin prin serviciile Click&Collect și Drive sau livrarea la domiciliu.

Auchan Retail România

Retailerul are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 77 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 68 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, retailerul propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă peste 25.000 de produse, clienții având posibilitatea de a intra în posesia comenzilor plasate online fie prin ridicare din magazin – Click&Collect, din parcarea magazinului – Auchan Drive sau prin livrare la domiciliu standard sau expres. În 2021, retailerul a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend – Superior Excellence, confirmând calitatea excelentă a relațiilor cu clienții săi. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de retailer dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *