Auchan introduce serviciul gratuit Click&Collect în magazinele MyAuchan din stațiile Petrom

Începând din această lună, comenzile plasate din magazinul online auchan.ro sau din aplicația Auchan vor putea fi ridicate, prin serviciul gratuit Click&Collect, și din rețeaua de magazine MyAuchan din Stațiile Petrom. Lansat sub forma unui proiect pilot, serviciul este disponibil pentru început în Buzău, urmând să fie extins treptat la nivelul rețelei.

auchan

Peste 20.000 de articole listate online

Potrivit companiei, clienții vor putea selecta din cele peste 20.000 de articole listate online, inclusiv produse proaspete, la finalul comenzii având posibilitatea de a alege ridicarea personală a cumpărăturilor dintr-un magazin MyAuchan din Stațiile Petrom. Ridicarea comenzilor se va putea realiza începând din ziua următoare, în intervalul orar dorit de către client.

„Lansarea acestui serviciu reprezintă soluția noastră pentru consumatorii aflați în mișcare și care își doresc flexibilitate în ceea ce privește cumpărăturile de zi cu zi. Astfel, această opțiune le oferă avantajul de a beneficia de o gamă largă de produse, la prețuri de hipermarket, pe care le pot ridica gratuit în drumul lor, în intervalul orar potrivit programului lor.”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing, Auchan Retail România.

Pentru a beneficia de această opțiune, clienții din Buzău pot selecta online magazinul MyAuchan Petrom Buzău, cumpărăturile urmând a fi ridicate din MyAuchan Petrom Transilvaniei. Comenzile pot fi achitate doar online și nu necesită o valoare minimă.

Potrivit companiei, planurile de extindere ale acestui proiect pilot vizează integrarea magazinelor MyAuchan din Stațiile Petrom, rețeaua numărând în prezent 60 de unități în 25 de localități. Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România, un concept nou pe plan local, demarat în 2017, presupune amenajarea a 400 de magazine MyAuchan în Stațiile Petrom din 250 de localități. Astfel, cele două companii continuă remodelarea spațiilor comerciale, adăugând progresiv și diverse servicii de comerț digital, în completarea celor oferite de Petrom.

auchan

Auchan Retail România

Retailerul are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 69 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 60 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă peste 25.000 de produse, clienții având posibilitatea de a intra în posesia comenzilor plasate online fie prin ridicare din magazin – Click&Collect, din parcarea magazinului – Auchan Drive sau prin livrare la domiciliu standard sau expres. În 2021, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend – Superior Excellence, confirmând calitatea excelentă a relațiilor cu clienții săi. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *