Auchan anunță lansarea în România a gamei de produse hipoalergenice Cosmia

Auchan anunță lansarea în România a gamei de produse hipoalergenice, marcă proprie, Cosmia by Auchan, o marcă dedicată îngrijirii și frumuseții, care propune o gamă completă de produse pentru duș, machiaj, îngrijirea corpului și a părului.

Auchan CosmiaCu peste 500 de produse, arome și texturi, Cosmia by Auchan are o gamă diversificată care conține, geluri de duș, îngrijire corporală, diferite tipuri de șampon, produse de make-up sau de îngrijire anti-rid, lacuri pentru unghii, loțiuni delicate, spray-uri și multe altele.

Cosmia este o gamă care este pe piața dezvoltării cosmeticelor de peste 20 de ani și realizează produse accesibile, eficace și fiabile, testate dermatologic, care oferă soluții hipoalergice pentru pielea cea mai sensibilă.

Auchan

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri si 4 magazine de proximitate MyAuchan cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, circa 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016 și propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *